RCS & RDS. DEPASITA Total de Orange, Vodafone, Telekom

RCS & RDS. Compania romaneasca este depasita total de catre Orange, Vodafone, Telekom, iata cat de mare este diferenta in momentul de fata intre ele.

RCS & RDS depasita

RCS & RDS. In anul 2018 a fost una dintre companiile romanesti cu cele mai mari venituri, dar cu siguranta pe plan international are cel mai mare succes, insa pe plan local inca ramane in urma marilor operatori de telecomunicatii. Desi in 2018 cei de la RCS & RDS au inregistrat incasari de peste 1 miliard de euro, in premiera, din pacate doar putin peste 60% din ele au venit de la clientii din Romania, restul veniturilor venind din Ungaria, Spania, sau Italia.

RCS & RDS. In Romania compania a generat venituri de 698 milioane de euri, in crestere fata de 655 in cursul anului trecut, diferenta fiind una consistenta multumita succesului avut in randul clientilor locali. Chiar si asa, RCS & RDS a ramas pe locul al patrulea in topul operatorilor de telecomunicatii din tara, in continuare in urma celor de la Vodafone desi au reusit sa castige sute de mii de clienti prin portare in anul 2018, un record pentru companie.

RCS & RDS. DEPASITA Total de Orange, Vodafone, Telekom

RCS & RDS. Orange este operatorul de telecomunicatii cu cele mai mari venituri in Romania in anul 2018, totalizand 1.125 miliarde de euro, compania depasind pragul de 1 miliard de euro de ceva vreme, in mod repetat. Pe locul al doilea regasim Telekom, cele doua divizii generand venituri de 933 milioane de euro, sub cele 972 milioane din 2017, si mai putin decat cei de la RCS & RDS in toate pietele in care activeaza in momentul de fata.

RCS & RDS. Vodafone ocupa pozitia a treia cu incasari de 718 milioane de euro, usor mai mici decat cele de 722 milioane inregistrate in 2017, totul din cauza scaderii veniturilor provenite din interconectare in Romania. Asa, cei de la RCS & RDS raman cu foarte putin in urma Vodafone in ceea ce priveste veniturile din Romania, si e posibil ca in 2018 sa-i depaseasca, daca trend-ul lor de crestere va continua, iar cel al “rosilor” va merge tot pe scadere.

RCS & RDS. Desi in Romania grupul ramane pe locul al treilea, diferenta dintre el si UPC, care ocupa locul 5, este de peste 550 de milioane de euro, deci nu-l va pierde chiar atat de curand.