Windows 10. Noua Versiune Dezvaluita ACCIDENTAL

Windows 10. O noua versiune importanta a sistemului de operare a fost dezvaluita accidental astazi, iata ce ar urma sa aduca nou pentru utilizatori.

Windows 10 home ultra

Windows 10. O noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de catre compania Microsoft este pregatita pentru lansare in perioada urmatoare, ea fiind dezvaluita in mod accidental in cadrul Computex 2019. Mai exact, cei de la Dell au prezentat o serie noua de calculatoare in cadrul conferintelor ce au avut loc zilele trecute, iar impreuna cu ele au dezvaluit accidental o noua versiune a sistemului de operare Windows 10, ea nefiind zvonita pentru lansare pana acum.

Windows 10. Mai exact, cei de la Dell dezvaluisera o versiune care se numeste Home Ultra, ea fiind inclusa intr-o pagina speciala care a fost publicata pe website-ul companiei americane, dar care nu a fost facuta publica pana ieri. Ce anume ar urma sa aduca nou aceasta versiune a Windows 10 in comparatie cu cea Home nu se stie deocamdata, iar cei de la Microsoft neaga existenta sa, insa desigur ca totul ar putea fi doar o strategie de PR.

Windows 10. Noua Versiune Dezvaluita ACCIDENTAL

Windows 10. Cei de la Dell dadeau de inteles ca versiunea Home Ultra ar trebui sa fie disponibila undeva din luna iunie, insa pana acum n-a aparut absolut nimic in legatura cu aceasta schimbare pe care Microsoft o avea in dezvoltare. Cei de la Dell n-au vrut sa ofere mai multe detalii despre dezvaluirea accidentala pe care au facut-o, dar acest lucru e normal, pentru ca au cam dat peste cap planurile companiei Microsoft, cand nu trebuiau sa faca asta.

Windows 10. Pe de alta parte, lansarea unei asemenea versiuni a Windows 10 vine ca o surpriza, iar asta pentru ca nu se stie ce alte functii importante puteau fi oferite de catre producator pentru clienti. E posibil ca versiunea Home ultra a Windows 10 sa aduca o serie de functii bonus in comparatie cu versiunea Home, dar care anume ar putea fi acestea, probabil ca vom afla abia undeva prin iunie, cand totul va fi lansat oficial.