Windows 10. May 2019 UPDATE are NOI PROBLEME pe PC-uri

Windows 10. May 2019 Update are noi probleme pe calculatoarele pe care utilizatorii incearca sa il instaleze, iata ce se intampla de aceasta data pentru ei.

Windows 10 amd

Windows 10. Marea actualizare May 2019 Update lansata de catre compania Microsoft pentru PC-uri se dovedeste a fi extre de greu de instalat si folosit de catre unii dintre utilizatorii de calculatoare. Mai exact, se pare ca unii dintre utilizatorii care incearca sa instaleze sistemul de operare pe calculatoare cu procesoare AMD nu pot sa faca acest lucru deoarece instalarea se opreste in mod inopinat, problema afectand nu doar actualizarile, ci si instalarile facute pentru prima oara.

Windows 10. Se pare ca procesoarele AMD Ryzen si AMD Ryzen Threadripper sunt cele afectate de aceasta problema care exista pentru May 2019 Update in momentul de fata, ea fiind confirmata atat de catre AMD, cat si de catre Microsoft. Deocamdata problemele apar doar pentru cei care incearca sa instaleze May 2019 Update pe calculatoare care sunt configurate impreuna cu medii de stocare SATA, sau NVME Raid,driverul AMD Raid parand sa nu fie compatibil cu actualizarea.

Windows 10. May 2019 UPDATE are NOI PROBLEME pe PC-uri

Windows 10. AMbele companii confirma problema cu aceleasi efecte pe calculatoarele care au procesoare AMD, iar singura solutie pentru rezolvarea problemei pare sa fie instalarea celui mai recent driver pentru RAID. Cei de la AMD au explicat faptul ca in May 2019 Update au fost facute de catre compania Microsoft unele schimbari pentru Device Input/Output Control (IOCTL), iar de aici vin toate problemele pe care le-au intampinat utilizatorii pentru Windows 10.

On computers that have AMD Ryzen or AMD Ryzen Threadripper processors, certain versions of AMD RAID drivers are not compatible with the Windows 10 May 2019 update. If a computer has these drivers installed and configured in RAID mode, it cannot install the May 2019 update of Windows 10. If you start the installation process, the process stops.

Windows 10. Spre deosebire de alte probleme raportate pana in prezent pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft, aceasta nu este una dintre cele mai grave, si nu afecteaza chiar atat de multi utilizatori, fiind limitata doar la cei cu procesoare AMD. Aceasta situatie nu pune compania Microsoft intr-o lumina prea buna in fata celor care folosesc Windows 10, iar asta pentru ca problema trebuia descoperita in perioada de testare beta initiala.

Windows 10. May 2019 Update a fost lansat acum mai bine de o saptamana de catre compania Microsoft, insa trebuie instalat manual deocamdata de catre cei interesati, pentru ca nu e distribuita global in mod public.

1 COMENTARIU