Yango ATACA UBER si Bolt pe Piata din Romania

Yango ataca UBER si Bolb pe piata din Romania cu o noua aplicatie de transport de persoane, iata ce urmeaza sa ofere gigantul din Rusia pentru clienti.

Yango romania

Yango este o noua aplicatie de ridesharing care va fi lansata pe piata din Romania ca un concurent direct pentru cei de la UBER, Bolt, sau Clever Taxi, ceea ce sugereaza faptul ca tara noastra a devenit mult mai atractiva. Anuntul a fost facut astazi, compania Yango fiind detinuta de catre cei de la Yandex, care s-au facut cunoscuti la nivel global multumita motorului de cautare concurent cu cel al companiei Google.

Yango este initiativa lor de a oferi servicii de ridesharing in Rusia, si se pare ca acum vor sa se extinda inclusiv in alte piete in care acest tip de servicii au succes, iar Romania a intrat serios in atentia lor. Luna viitoare ar putea avea loc lansarea oficiala a Yango in Romania, platforma fiind cunoscuta sub aceasta denumire, dar si sub denumirea Yandex Taxi in alte tari, iar UBER si Bolt ar cam trebui sa-si faca probleme.

Yango ATACA UBER si Bolt pe Piata din Romania

Yango, spre deosebire de UBER si Bolt, incheie parteneriate cu companii locale care fac transport de persoane, deci nu va avea soferi proprii, asa cum se intampla in cazul celorlalte servicii de ridesharing. Lansarea Yango in Romania vine intr-un moment in care piata de ridesharing este complet blocata de o ordonanta de urgenta care a intrat in vigoare luna aceasta, o alta care ar trebui sa readuca lucrurile la normal fiind anuntata pentru adoptare saptamana aceasta.

Yango va fi cu siguranta un competitor puternic pentru UBER, Bolt, sau Clever Taxi, si probabil ca va incerca sa atraga noi clienti cu preturi mai mici decat ale concurentei, vestile proaste fiind pentru taximetristi. Daca Yango va lucra doar cu firme specializate pe transportul de persoane, e posibil sa nu fie afectata de problemele pe care le au UBER, sau Bolt, iar asta va lasa taximetristii si mai mult in ordinea preferintelor oamenilor.