Samsung GALAXY NOTE 10. Doua MARI DEZAMAGIRI Anuntate

Samsung GALAXY NOTE 10. Doua mari dezamagiri au fost anuntate pentru noul model de smartphone asteptat de catre foarte multa lume, iata ce va lipsi din el.

Samsung GALAXY NOTE 10 dezamagiri

Samsung GALAXY NOTE 10. Viitorul model de smartphone pregatit de catre compania Samsung are anuntate doua mari dezamgiri care ne arata cum sunt gandite lucrurile in compania coreenilor. Mai exact, pentru Samsung GALAXY NOTE 10 erau asteptate o serie de upgrade-uri in comparatie cu versiunea lansata in cursul anului trecut, insa chiar si fata de telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, lansata in primavara acestui an de Samsung, dar el nu prea vor veni.

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru inceput, se pare ca acest model de telefon al companiei coreene nu va avea o camera frontala duala, asa cum se credea initial, si cum exista deja in Samsung GALAXY S10 Plus. In schimb, Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie lansat doar cu o camera frontala standard, care va avea tot o rezolutie de 10 megapixeli, precum in seria S10, insa eliminarea unui senzor este o veste proasta pentru toata lumea.

Samsung GALAXY NOTE 10 dezamagiri camera frontala

Samsung GALAXY NOTE 10. Doua MARI DEZAMAGIRI Anuntate

Samsung GALAXY NOTE 10. Cea de-a doua veste dezamagitoare este ca versiunea mai mica din serie va semana foarte mult cu Samsung GALAXY S10e, adica va avea mai putine noutati importante in comparatie cu versiunea Pro. Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa aiba o baterie de doar 3400 mAh, fata de cea de 4300 mAh din versiunea Pro, iar ecranul va fi de 6.3 inch, in comparatie cu cel de 6.7 inch, pe care-l vom avea in versiunea Pro a seriei.

Samsung GALAXY NOTE 10. Se pare ca acest telefon va fi cel mai mic dintre toate seriile lansate pana in prezent, insa procesorul, RAM-ul, sau mediul de stocare ar trebui sa fie similare intre modele. Samsung GALAXY NOTE 10, atat in versiunea E, cat si in cea Pro, ar urma sa semene foarte mult cu telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 din punct de vedere al design-ului, insa numai unele dnitre specificatii vor fi preluate.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansarea este asteptata pentru luna august a acestui an, la preturi usor mai mari decat cele perceute pentru seria lansata in cursul anului trecut de catre Samsung.