Samsung Galaxy Note 10. va COPIA Camera Huawei P30 PRO

Samsung Galaxy Note 10. Noul model de smartphone va copia camera implementata in Huawei P30 PRO, iata cum va arata, si ce va aduce nou, pentru utilizatori.

Samsung Galaxy Note 10 camera

Samsung Galaxy Note 10. Noul model de smartphone este in momentul de fata in plin proces de pregatire pentru lansare, iar conform unor informatii aparute noaptea trecuta, se pare ca va copia in totalitate camera Huawei P30 PRO. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, noua camera pentru Samsung Galaxy Note 10 va semana extrem de mult cu cea folosita in Huawei P30 PRO, chiar daca senzorii de imagine sunt diferiti pentru modele.

Samsung Galaxy Note 10. Puteti observa ca pentru noul model de telefon va fi folosita fix acelasi tip de pozitionare a senzorilor de imagine pentru camera, daca schita publicata direct din China se va dovedi a fi 100% adevarata. Vorbim despre un fel de tipar pentru aceste camere quad pentru telefoanele mobile, iar dupa ce am vazut la Huawei P30 PRO un stil de integrare, se pare ca Samsung Galaxy Note 10 nu va avea parte de ceva diferit.

Samsung Galaxy Note 10. va COPIA Camera Huawei P30 PRO

Samsung Galaxy Note 10 camera detalii

Samsung Galaxy Note 10. In baza explicatiei de mai sus, puteti observa foarte usor faptul ca noua camera va avea un senzor de imagine normal, unul wide-angle, unul telephoto, dar si unul ToF. Marea schimbare este acel senzor de imagine ToF, Time of Flight, pe care Samsung Galaxy Note 10 il va folosi pentru a face poze mai bune cu efect bokeh, de adancime, iPhone XS folosind unul identic pentru a face recunoasterea faciala cu Face ID.

Samsung Galaxy Note 10. Huawei P30 PRO are exact acelasi tip de camera implementata, deci nu vorbim despre ceva ce nu am mai vazut pana in momentul de fata pentru telefoane. Pe de alta parte, vedem o standardizare in ceea ce priveste design-ul camerelor cu mai mult de trei senzori de imagine, daca informatiile sunt adevarate, iar Samsung Galaxy Note 10 va avea parte de o schimbare foarte mare din acest punct de vedere.

Samsung Galaxy Note 10. Lansarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in vara acestui an, cel mai probabil in cursul lunii august, dar mai multe detalii vom afla abia cand vor veni si invitatiile pentru evenimentul de prezentare.

8 COMENTARII

  1. Da adica camera semafor
    Cand a aparut ipX nu era f frumos. Acum este
    Petarda de oameni ce are samsung..asa companie asa oameni