Samsung GALAXY S11. Functii INOVATOARE Pregatite SPECIAL

Samsung GALAXY S11. Iata ce functii inovatoare sunt pregatite special pentru lansare in noile modele de telefoane ce vor fi lansate pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 inovatii

Samsung GALAXY S11. Cel mai important model de smartphone pregatit de catre compania Samsung pentru lansare in momentul de fata urmeaza sa aiba o serie de tehnologii inovatoare care sunt pregatite special pentru el. Mai exact, vorbim despre noi tipuri de camere care vor fi pregatite pentru a fi puse in vanzare de catre compania Samsung pentru seria de telefoane Samsung GALAXY S11, coreenii facand o schimbare majora in comparatie cu modelele de acum.

Samsung GALAXY S11. Conform unui cunoscut leaker de informatii despre produsele inca nelansate de catre compania coreeana, Samsung GALAXY Note 10 urmeaza sa fie ultimul model care are senzorii de imagine actuali. Samsung foloseste acest senzori de imagine de 4 ani de zile in telefoanele lor, insa pentru Samsung GALAXY S11 lucrurile se vor schimba radical, iar coreenii vor implementa componente de noua generatie, care ofera performante mult mai bune.

Samsung GALAXY S11. Functii INOVATOARE Pregatite SPECIAL

Samsung GALAXY S11. Recent cei de la Samsung au anuntat noi senzori de imagine cu rezolutie de pana la 64 de megapixeli, si multi se asteapta ca ei sa fie implementati in aceste noi modele. Desigur ca nu e deocamdata 100% sigur acest lucru, dar Samsung GALAXY S11 urmeaza totusi sa vina cu inovatii majore pe partea de fotografie, si totul pentru ca Huawei a cam pus la colt Samsung in acest segment, insa inclusiv compania Apple.

Samsung GALAXY S11. Inclusiv noi senzori de imagine telephoto urmeaza sa fie implementati de catre cei de la Samsung, insa nu se stie deocamdata ce fel de zoom optic vor oferi pentru clienti. Desi se spunea ca Samsung GALAXY S11 va avea zoom optic de pana la 5X, sau 10X, se pare ca aceste componente sunt mult prea mari si ingroasa foarte mult telefoanele, deci s-ar fi renuntat deocamdata la folosirea lor, pana vor fi micsorate.

Samsung GALAXY S11. Chiar si fara zoom optic de pana la 10X, noile telefoane pot aduce totusi imbunatatiri majore pentru utilizatori, ceea ce va pune presiune serioasa pe cei de la Huawei.