Samsung GALAXY S11. Functia SPECIALA Pregatita

Samsung GALAXY S11. O functie noua, speciala, este pregatita pentru telefoanele companiei Samsung, si va da peste cap industria smartphone dupa lansare.

Samsung GALAXY S11 10x

Samsung GALAXY S11. Telefonul care va marca intreaga linie de produse a companiei Samsung pentru anul 2020, va avea si o functie speciala care a fost amanata pentru lansare in Samsung GALAXY Note 10. Desi compania coreeana va implementa in Samsung GALAXY Note 10 o serie de noutati interesante fata de seria anterioara, sau fata de S10, se pare ca exista ceva ce este pastrat pentru Samsung GALAXY S11, si vorbim despre o premiera.

Samsung GALAXY S11. Mai exact, se pare ca Samsung a decis sa pastreze pentru acest model de telefon un nou senzor de imagine cu zoom optic de 10X, net superior celui care a fost implementat in GALAXY S10. Samsung GALAXY S10 are un senzor de imagine cu zoom de 2X, deci noul senzor de imagine de cu zoom de 10X va aduce pentru Samsung GALAXY S11 un upgrade tehnologic major, de care toata lumea trebuie sa stie.

Samsung GALAXY S11. Functia SPECIALA Pregatita

Samsung GALAXY S11. Spre deosebire de Huawei P30 PRO, care are zoom hibrid de pana la 10X, pentru noul telefon al coreenilor este voba despre unul total optic de pana la 10X, superior si fata de cel din Oppo Reno. Practic, Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie primul model de smartphone cu zoom optic atat de bun pentru inregistrarea de poze si clipuri video, iar Samsung ar putea avea posibilitatea de a uimi lumea intreaga cu tehnologiile sale.

According to Ice Universe, Samsung considered introducing a 10x optical zoom system on the Galaxy Note 10 series that is considerably superior to the 5x alternative found on Huawei’s P30 Pro. Ultimately, though, the South Korean giant chose to cancel the implementation due to bulkiness.

Samsung GALAXY S11. E posibil ca pana atunci sa vedem in Huawei MATE 30 PRO un senzor de imagine cu zoom optic de 10X, fara vreo “hibriditate”, dar deocamdata nu exista vreo informatie cu privire la aceasta implementare. Tehnologia care ar urma sa ajunga in Samsung GALAXY S11 a fost dezvoltata de catre o companie cumparata de catre cei de la Samsung, ea oferind pentru Oppo actualul senzor de imagine cu zoom hibrid de pana la 10X.

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere ca va fi lansat in luna martie a anului viitor, telefonul este la suficient timp distanta de vanzare pentru ca tehnologia sa fie finalizata de catre cei de la Samsung.

2 COMENTARII