RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone, Vesti GROZAVE ASTEPTATE de Romani

RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone, sunt in centrul unor vesti grozave asteptate de catre toti romanii in ultimele luni, iata motivele.

RCS & RDS grozav

RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone, sunt parte a unor vesti grozave venite pentru romanii care le folosesc serviciile in Romania acum. Mai exact, totul are legatura cu schimbarile din PSD, Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, care vor aduce modificari pentru OUG 114/2018. Astazi vorbim despre 5G, care la RCS & RDS, plus alte companii telecom, ar trebui sa fie oferit la preturi mai mult decat decente cand va fi lansat oficial si in Romania.

RCS & RDS. Eliminarea obligatiei de a se aduna 1 miliard de euro pentru licentele 5G va oferi mai multa flexibilitate pentru operatorii. Asta inseamna ca investitiile nu vor fi la fel de mari, iar preturile vor fi mai decente pentru clientii romani. RCS & RDS, dar si celelalte companii, vor putea sa se gandeasca sa ceara preturi mai normale pentru serviciile lor, si sa ofere beneficii mai bune pentru clientii care le contracteaza in Romania in 2019.

RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone, Vesti GROZAVE ASTEPTATE de Romani

RCS & RDS. V-am spus deja ca in alte tari operatorii de telefonie mobila percep preturi foarte mici pentru accesul la tehnologia 5G pentru clientii lor. In Romania este de asteptat ca lucrurile sa nu fie cu foarte mult diferite, iar asta din cauza salariilor. Ma astept ca in Romania RCS & RDS, restul mediului telecom, sa ofere accesul la retelele 5G la preturi similare.

RCS & RDS. Nu cred ca va exista o diferentiere intre traficul facut prin 4G, sau 5G, asa cum nu exista in multe alte tari, iar aceasta e decizia logica. Pentru ca 5G sa aiba succes, si sa fie folosit la scara larga, e nevoie de oferte decente pentru clienti. RCS & RDS, si nu numai, stie asta, astfel ca eu cred ca viitorul 5G va arata bine pentru clientii romani.

RCS & RDS. Stim deja ca retelele 5G sunt in proces de dezvoltare, iar Vodafone a lansat deja una in Bucuresti pentru un numar limitat de clienti. Nu se stie cand vom vedea altele de la RCS & RDS, sau altii, dar sigur sunt aproape de lansare.