iOS 13 va BLOCA Apelurile de la Numere NECUNOSCUTE

iOS 13 va bloca in sfarsit apelurile de la numere necunoscute pe telefoanele iPhone, o schimbare asteptata de ani de zile de clienti.

iOS 13 blocare numar necunoscut iphone

iOS 13 a avut o functie foarte asteptata anuntata astazi in mod oficial de catre compania Apple, mai exact posibilitatea de a bloca apelurile de la numere necunoscute. Stiu ca foarte multi dintre voi asteptati de ani si ani de zile ca iPhone sa poata face asta, ei bine iata ca incepand cu iOS 13 lucrurile ajung la un normal.

Apple a anuntat scurt si rapid in cadrul conferintei de azi ca iOS 13 va putea bloca toate apelurile de la numere necunoscute, trimitandu-le catre casuta vocala, sau in eter. Nu ne-a spus Apple daca aceasta functie va bloca numerele necunoscute care nu sunt ascunse, sau inclusiv cele ascunse, dar probabil ca e valabila situatia in ambele cazuri.

Blocarea numerelor necunoscute ajunge pe iPhone in iOS 13

Pana acum cei de la Apple ne permiteau sa facem asta cu numerele de telefon din agenda de contacte, folosind functia Do Not Disturb, Nu Deranjati. Presupun ca noua functionalitate e legata tot de Nu Deranjati, una sau mai multe optiuni urmand a fi, cel mai probabil disponibila/le acolo pentru a controla functionalitatea dupa lansare.

iOS 13 face un foarte mare pas inainte cu aceasta functionalitate, ea fiind oferita pentru telefoanele Android de foarte mult timp, insa iata ca acum ajunge si in iPhone. Avand in vedere ca iOS 13 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple, vom afla foarte curand cum este implementat totul pe telefoanele iPhone pentru noi.