Performantele iOS 13 Cresc in mod ULUITOR pe iPhone

Performantele telefoanelor iPhone cu iOS 13 au anuntat un salt spectaculos de catre compania Apple, iata cat de mari urmeaza sa fie.

performante iOS 13 iPhone

Performantele pentru iOS 13 inregistreaza o crestere absolut uluitoare pe telefoanele iPhone ale companiei Apple, cel putin daca este sa le dam crezare americanilor. Conform celor mentionate de catre ei in cadrul conferintei de presa de astazi, telefoanele iPhone cu iOS 13 vor avea o viteza dubla pentru deschiderea aplicatiilor.

Probabil stiti deja din cam toate testele de performante facute intre iPhone si telefoanele cu sistem de operare Android, ca produsele Apple nu deschid aplicatiile la fel de repede. Ei bine, incepand cu iOS 13 acest lucru urmeaza sa se schimbe radical, aplicatiile trebuind sa se deschida cam instant, avand in vedere ca acum se deschid destul de repede.

iOS 13 deschide aplicatiile de 2 ori mai repede pe iPhone

performante iOS 13 iPhone crestere

iOS 13 reduce deasemenea si cantitatea de memorie RAM consumata de catre iPhone-urile care au Super Retina Display, iar asta va ajuta foarte mult la multitasking. Diverse alte modificari sunt deasemenea facute pentru modul in care memoria este administrata de catre sistemul de operare, sau in care sunt controlate componentele din telefoane.

Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca iOS 13 sa aduca imbunatatiri pentru performantele telefoanelor iPhone, insa ceea ce anunta Apple e chiar dincolo de asteptari. Desigur ca ramane sa vedem si daca aceste modificari se si simt in utilizarea obisnuita a telefoanelor, sau e vorba doar despre cateva laude si nimic real.