iPhone 11. SCHIMBARE RADICALA Facuta de Apple

iPhone 11. Apple face o schimbare radicala pentru telefoanele sale in acest an, iata ce le va oferi clientilor care le vor cumpara in toamna.

iPhone 11 128 gb

iPhone 11. Pentru noua serie de telefoane pregatite pentru lansare, compania Apple va face o schimbare radicala, care in final va bucura mai mult ca sigur foarte multe dintre persoanele interesate de viitoarele telefoane. Mai exact, se pare ca in 2019 compania Apple va lansa telefoanele iPhone 11 cu minim 128 GB spatiu de stocare, adica exact ceea ce ofera si foarte multi dintre concurentii sai directi, insa de ceva vreme, nu doar din perioada recenta.

iPhone 11. Cu 128 GB spatiu de stocare minim pentru clienti, e foarte posibil ca Apple sa creasca spatiul de stocare inclusiv pentru celelalte modele, iar clientii sa se bucure chiar si de 1 TB de spatiu de stocare in telefoane. Dublarea spatiului de stocare pentru seria iPhone 11 imita o schimbare facuta de catre Apple si in 2018 pentru seria iPhone XS, deci mediile de stocare s-au ieftinit suficient de mult pentru ca beneficiile sa fie mai mari pentru clienti.

iPhone 11. SCHIMBARE RADICALA Facuta de Apple

iPhone 11. Interesant este ca Apple ar urma sa creasca spatiu de stocare inclusiv pentru iPhone XR 2019, ceea ce era oricum destul de obligatoriu, mai ales ca modelele concurente au deja atat de mult spatiu integrat. E improbabil ca Apple sa nu creasca si preturile telefoanelor din seria iPhone 11, chiar daca diferentele vor fi minore, pana in 10 euro, dar asta ar acoperi total, sau cel putin partial, costurl chip-ului pentru stocarea informatiilor.

iPhone 11. Separat de aceasta schimbare, compania Apple urmeaza deasemenea sa ofere pentru clienti inclusiv o noua camera tripla, care din pacate va avea un design pe care mai nimeni nu si-ar fi dorit sa-l vada vreodata. In ciuda acestui lucru, iata ca Apple face totusi si schimbari pe care noi nu le dorim, dar asta nu e tocmai ceva nou pentru americani, iPhone 11 trecand prin acelasi proces ca si modelele lansate in anii anteriori.

iPhone 11. Prezentarea noilor telefoane ar urma sa aiba loc in toamna acestui an, luna septembrie fiind cea mai probabila inclusiv pentru lansarea in magazine.

Articolul precedentHuawei. OBLIGATA sa VANDA o Parte din Companie
Articolul următorSamsung. Cat de MULT CASTIGA din PROBLEMELE Huawei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.