iPhone 11. SCHIMBARE RADICALA Facuta de Apple

iPhone 11. Apple face o schimbare radicala pentru telefoanele sale in acest an, iata ce le va oferi clientilor care le vor cumpara in toamna.

iPhone 11 128 gb

iPhone 11. Pentru noua serie de telefoane pregatite pentru lansare, compania Apple va face o schimbare radicala, care in final va bucura mai mult ca sigur foarte multe dintre persoanele interesate de viitoarele telefoane. Mai exact, se pare ca in 2019 compania Apple va lansa telefoanele iPhone 11 cu minim 128 GB spatiu de stocare, adica exact ceea ce ofera si foarte multi dintre concurentii sai directi, insa de ceva vreme, nu doar din perioada recenta.

iPhone 11. Cu 128 GB spatiu de stocare minim pentru clienti, e foarte posibil ca Apple sa creasca spatiul de stocare inclusiv pentru celelalte modele, iar clientii sa se bucure chiar si de 1 TB de spatiu de stocare in telefoane. Dublarea spatiului de stocare pentru seria iPhone 11 imita o schimbare facuta de catre Apple si in 2018 pentru seria iPhone XS, deci mediile de stocare s-au ieftinit suficient de mult pentru ca beneficiile sa fie mai mari pentru clienti.

iPhone 11. SCHIMBARE RADICALA Facuta de Apple

iPhone 11. Interesant este ca Apple ar urma sa creasca spatiu de stocare inclusiv pentru iPhone XR 2019, ceea ce era oricum destul de obligatoriu, mai ales ca modelele concurente au deja atat de mult spatiu integrat. E improbabil ca Apple sa nu creasca si preturile telefoanelor din seria iPhone 11, chiar daca diferentele vor fi minore, pana in 10 euro, dar asta ar acoperi total, sau cel putin partial, costurl chip-ului pentru stocarea informatiilor.

iPhone 11. Separat de aceasta schimbare, compania Apple urmeaza deasemenea sa ofere pentru clienti inclusiv o noua camera tripla, care din pacate va avea un design pe care mai nimeni nu si-ar fi dorit sa-l vada vreodata. In ciuda acestui lucru, iata ca Apple face totusi si schimbari pe care noi nu le dorim, dar asta nu e tocmai ceva nou pentru americani, iPhone 11 trecand prin acelasi proces ca si modelele lansate in anii anteriori.

iPhone 11. Prezentarea noilor telefoane ar urma sa aiba loc in toamna acestui an, luna septembrie fiind cea mai probabila inclusiv pentru lansarea in magazine.

11 COMENTARII

  1. wow – sunt uluit! ASA Ceva !!! revolutionar!!! Extraordinar!!! de-necrezut!!! spatiu mai mare, culori si emoji–kkmoji!!! + dark mode!!! altii fac ecrane full fara decupaje, camere revolutionare, camere ascunse in ecran, spatii de stocare ultra rapide etc… iar apple nimicuri!!!!

  2. Incredibil cata-prostie!!! Am oneplus 7 pro 5g cu 12 gb ram, ecran superb fara decupaje, soft incredibil de rapid si fluid, 5g rupe pe viteza de download aproape 1gbps pe EE, si 256 gb memorie ultra rapida cum Apple doar viseaza, pana si camera e mai capabila dupa ultimele update-uri! NU stiu cum i-boys se pot multumi cu nimicurile astea si cu design-ul hidos!!!

  3. serios? iar ne minti cu 5G si viteza aia?
    Stai calm ca nu ai asa viteza in realitate, ne bucuram macar ca ne-ai lasat sa te prindem cu minciuna

  4. Gagaute, nu ne mai spama cu minciunile tale
    Nu iti permiti lucruri “ex-pensive” ramai acolo cu android ca ei iti ofera mizerii ieftine

  5. Stai calm că nu te poți înțelege cu el . La cum îi merge mintea aia de om incult parcă văd că îți va copia ultima frază şi o va pune ceva de genul ” Dacă esti sărac şi nu-ți perminți iPhone ca să-l ai în mână normal că faci hate . Fapte după vorbe aiurea ” ( cu mai multe înjurături dar ai înțeles idea ) şi după intră pe alte conturi şi cam asta ar e . Când n-ai cu cine n-ai cu cine . Încă cred că-i adminul care încearcă să bage ceartă doar ca să facem noi clickuri . Oricum am VPN şi Ad block 🙂

  6. Omule cocalarilor nu le poți schimba mentalitatea! Vor aștepta să ia unul nou la abonament, dar sunt convins ca majoritatea care vorbesc nu au depășit 6. Dar se laudă ca au iPhone. Ăsta este cocalalrul și curva din România. Dacă nu ai iPhone nu poți fi asa, stai pe strada și te vede clientul, nu te ia fără iPhone. Iar cocalari nu au cu ce sa se laude. Realitatea cam asta este. Am avut și eu vechile modele, am avut 3gs în telefon special. Pai cădea jos și nu se spărgea, dai cu pumnul în display și nu își făcea nimic, acuma cade un bob de fasole plângi ca nu mai ai bani să-l repari.

  7. Este trist că nu te informezi. Apple nu are fabrici, Samsung da iar acolo este slavismul în floare. Mai documentează-te.

  8. Diferențe mari nu vor fi între telefoane lansate unul după altul doar dacă sari doua trei vei simți ..eu de exemplu am avut pana acum doar modele non S …acum sunt pe XS și voi sta patru ani cu el