iPhone 11. Design COMPARAT cu cel al iPhone XS

iPhone 11. Pentru prima oara putem vedea o comparatie a noului design cu cel al iPhone XS, iata care sunt diferentele intre cele doua telefoane.

15

iphone 11 comparat iphone xs

iPhone 11. Astazi avem ocazia de a vedea ceva foarte interesanta, mai exact o carcasa pentru viitoarele modele de telefoane, facute in baza design-ului asteptat pentru ele de catre mai toata lumea. Ea vine de la un producator de carcase care a intrat in posesia unor schite pentru iPhone 11 si iPhone 11 Max, si in baza lor a produs accesorii pe care le va pune in vanzare foarte curand, iar noi putem vedea in avans ce vom primi.

iPhone 11. In clipul video de mai jos puteti vedea o carcasa pentru noile telefoane suprapusa peste un iPhone XS, astfel incat sa ne dam seama cam cat de mare va fi diferenta in design. Puteti observa foarte clar ca noua camera pentru iPhone 11 va fi uriasa in comparatie cu cea a iPhone XS, ea ocupand o zona cel putin dubla din carcasa in comparatie cu ceea ce avem acum, schimbarea in sine fiind una uriasa pentru toti clientii.

iPhone 11. ASA ARATA Design-ul COMPARAT peste cel al iPhone XS

iPhone 11. Noua camera este cea mai mare si mai vizibila schimbare pentru telefoanele din aceasta serie, iar asta pentru ca restul modificarilor majore vor fi in interiorul carcasei. Din pacate, aceasta este si cea mai criticata dintre toate modificarile pe care le face compania Apple, iar asta pentru ca mai nimeni nu-si doreste ca iPhone 11 sa aiba o camera atat de mare si de urata, dar din pacate nu prea mai putem face nimic.

iPhone 11. Pe de alta parte, compania Apple pare sa faca si niste mici modificari pentru butoanele telefoanelor, acestea parand sa fie pozitionate putin mai jos decat in cazul telefoanelor din seria iPhone XS. Utilizatorii sunt oricum obligati sa cumpere noi carcase pentru telefoanele iPhone 11 din cauza camerei mai mari care este implementata in carcasa, asa ca din acest punct de vedere nu ar trebui sa mai fie vreo surpriza in acest moment.

iPhone 11. Lansarea noilor telefoane urmeaza sa aib loc in toamna acestui an, luna septembrie fiind cea in care ar trebui sa aiba loc prezentarea, si punerea in vanzare.