iPhone 11. Design COMPARAT cu cel al iPhone XS

iPhone 11. Pentru prima oara putem vedea o comparatie a noului design cu cel al iPhone XS, iata care sunt diferentele intre cele doua telefoane.

iphone 11 comparat iphone xs

iPhone 11. Astazi avem ocazia de a vedea ceva foarte interesanta, mai exact o carcasa pentru viitoarele modele de telefoane, facute in baza design-ului asteptat pentru ele de catre mai toata lumea. Ea vine de la un producator de carcase care a intrat in posesia unor schite pentru iPhone 11 si iPhone 11 Max, si in baza lor a produs accesorii pe care le va pune in vanzare foarte curand, iar noi putem vedea in avans ce vom primi.

iPhone 11. In clipul video de mai jos puteti vedea o carcasa pentru noile telefoane suprapusa peste un iPhone XS, astfel incat sa ne dam seama cam cat de mare va fi diferenta in design. Puteti observa foarte clar ca noua camera pentru iPhone 11 va fi uriasa in comparatie cu cea a iPhone XS, ea ocupand o zona cel putin dubla din carcasa in comparatie cu ceea ce avem acum, schimbarea in sine fiind una uriasa pentru toti clientii.

iPhone 11. ASA ARATA Design-ul COMPARAT peste cel al iPhone XS

iPhone 11. Noua camera este cea mai mare si mai vizibila schimbare pentru telefoanele din aceasta serie, iar asta pentru ca restul modificarilor majore vor fi in interiorul carcasei. Din pacate, aceasta este si cea mai criticata dintre toate modificarile pe care le face compania Apple, iar asta pentru ca mai nimeni nu-si doreste ca iPhone 11 sa aiba o camera atat de mare si de urata, dar din pacate nu prea mai putem face nimic.

iPhone 11. Pe de alta parte, compania Apple pare sa faca si niste mici modificari pentru butoanele telefoanelor, acestea parand sa fie pozitionate putin mai jos decat in cazul telefoanelor din seria iPhone XS. Utilizatorii sunt oricum obligati sa cumpere noi carcase pentru telefoanele iPhone 11 din cauza camerei mai mari care este implementata in carcasa, asa ca din acest punct de vedere nu ar trebui sa mai fie vreo surpriza in acest moment.

iPhone 11. Lansarea noilor telefoane urmeaza sa aib loc in toamna acestui an, luna septembrie fiind cea in care ar trebui sa aiba loc prezentarea, si punerea in vanzare.

15 COMENTARII

  1. Pe s10 nu ai amprenta daca vrei folie de sticla. Iar sistemul de recunoastere faciala e o mizerie. Am iphone xs si pot sa va confirm ca am astupat camera frontala si recunoasterea faciala se face perfect(deci nu foloseste o imagine pt a fi pacalit cu o poza ca samsung). Ecranul se intinde pe toata suprafata pana jos de tot.(samsung are barbie hidoasa). Totusi recomand sa folositi inainte sa comentati. Asta daca va mami bani(nu tati) ca e plecat la furat in străinatățuri sa va ia voua s10 care este “cel mai smecher”. Are “toate ălea” pe hârtie.. ca in realitate pwla

  2. -“Mi-a zis unu’ ca daca i-o sug, imi da un iPhone”
    -“Pai si?”
    -“Ce crezi, ca-s o curva?”( Postat de pe iphonul meu)

  3. Dacă ție nu-ți place, asta nu înseamnă că este urât și vorbește când produsul este lansat, nu înainte, să nu pari p.ros.t, nu de alta…

  4. Sti că Samsung şi majotitatea companiilor nu se concentrează pe Face ID nu? Şi da S10 e smecher față de iPhone care au acelasi preț

  5. Eu nu am văzut pe cineva mai limitat de atât – ce este urât? Că eu văd iPhone Xs Max care este o bijuterie. Sau tu vezi în viitor și ai văzut cum arată deja noul iPhone?

    …urât sau nu, nu se blochează, nu are lag, funcțiile merg toate, nu le implemetează doar să aibă o funcție în plus și așa mai departe. 🙂

  6. =)) copile esti dus rau..trateaza-te omule…xs max nu e o bijuterie… s10 one plus 7huawei p30 pro mate 20 pro sunt…xs xs max is doar niste telefoane nereusite cu pret imens

  7. bai asta ,am avut x am avut xs max si de anul asta am trecut pe s10 + ,,, nu sunt persoana ce nu a avut iphone..de ce am renuntat?pt ca e o prostie de telefon scump si cu sistem invechit ce nu ofera nimic pt bani aia.

  8. De asta nici nu se chinuie Apple să schimbe ceva, pentru că toți iFanii au climax la orice kitsch marca Apple.