Netflix. NOI ABONAMENTE pentru Clientii Romani

Netflix. Noi abonamente sunt pregatite pentru lansare in Romania in momentul de fata, iata cat vor costa si ce beneficii aduc pentru noi.

Netflix mobile

Netflix. Cea mai mare platforma de streaming video din lume vrea sa le ofere clientilor din Romania noi tipuri de abonamente pentru serviciile pe care le folosesc, iar aceasta este o veste extrem de buna. Mai exact, Netflix a inceput sa testeze noi tipuri de abonamente saptamanale pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca vrea sa ne ofere posibilitatea de a plati mai putin, doar cat avem nevoie de serviciu, si nu lunar, ca pana in prezent.

Netflix. Puteti vedea in imaginea de mai jos cat ar urma sa coste abonamentele saptamanale ale companiei, separat de plata saptamanala, urmeaza sa fie oferita si posibilitatea de a folosi un abonament special gandit pentru telefoane mobile. Mai exact, abonamentul pentru telefoane mobile a celor de la Netflix nu va putea fi folosit de pe calculatoare si televizoare, nu va avea continut HD, insa va costa foarte putin, deci va fi accesibil pentru mai multa lume.

Netflix. NOI ABONAMENTE pentru Clientii Romani

Netflix mobile abonament saptamanal

Netflix. Abonamentele mobile ale companiei vor costa doar 3.5 euro pe luna, sau 0.99 euro pe saptamana, deci plata lunara este mai ieftina decat cea saptamanala constanta, cel putin in baza acestor abonamente. In comparatie cu abonamentele de baza, abonamentele Mobile ale celor de la Netflix au doar o singura limita, cea privitoare la posibilitatea de a le folosi pentru a vedea continutul de pe televizoare, sau calculatoare, deci e clar scopul lor.

Netflix mobile abonament lunar

Netflix. Aceasta limita reduce deasemenea si pretul la jumatate pentru abonamentele Mobile ale companiei americane, in comparatie cu cele Basic, insa e greu de spus in ce masura va si creste numarulde abonati. Pentru o tara ca Romania schimbarea este de foarte bun augur, deoarece e posibil sa le permita mai multor oameni sa foloseasca platforma, iar acest tip de abonamente au fost testate inclusiv in alte tari.

Netflix. Avand in vedere ca abonamentele sunt deocamdata doar in faza de testare in Romania, e greu de spus si cand anume vor fi efectiv lansate, asa ca trebuie doar sa asteptam sa vedem ce se va intampla cu ele.