RCS & RDS. Vestile GROZAVE Asteptate de TOTI Clientii

RCS & RDS. Vestile grozave asteptate de catre toti clientii din Romania au venit de la operatorul de telecomunicatii, iata care sunt acestea.

RCS & RDS vowifi

RCS & RDS. Fiind unul dintre cel mai mare grupuri de telecomunicatii din Romania, compania are si foarte multi clienti in tara noastra, cateva milioane bune folosindu-i serviciile in momentul de fata. Pentru ca exista atat de multi clienti care folosesc serviciile RCS & RDS, inclusiv pe cele ale Digi Mobil, operatorul a lansat la finalul anului trecut un nou serviciu pentru utilizatori care poate imbunatati radical nu doar apelurile telefonice, ci si calitatea semnalului GSM.

RCS & RDS. V-am spus anul trecut despre faptul ca Digi Mobil a lansat serviciul VoWiFi pentru clienti, adica posibilitatea de a face apeluri telefonice printr-o conexiune WiFi, dar consumand beneficiile din abonament. Serviciul este disponibil pe o anumita gama de telefoane mobile de la RCS & RDS, iar cu ajutorul sau clientii beneficiaza de apeluri telefonice care au claritate mai buna, insa pot in acelasi timp sa extinda si semnalul GSM in zone unde e slab.

RCS & RDS. Vestile GROZAVE Asteptate de TOTI Clientii

RCS & RDS. Spre exemplu, daca locuiti intr-o casa/apartament, care are peretii grosi, sau e la zona de limita a acoperirii GSM a operatorului, atunci puteti sa rezolvati problema folosind serviciul VoWiFi, lansat la Digi Mobil. Practic, oriunde aveti in casa semnal Wi-Fi, veti putea primi, sau initia, apeluri telefonice prin reteaua mobila a celor de la RCS & RDS, chiar daca semnalul este foarte slab, si in mod normal n-ati putea face asta, sau apelurile ar avea calitate proasta.

RCS & RDS. Serviciul VoWiFi scade in acelasi timp si durata de initiere a apelului, astfel ca persoana pe care o sunati va fi apelata mult mai rapid decat in cazul unei conexiuni GSM clasice, iar asta e deasemenea o schimbare buna. Totusi, cea mai mare schimbare e legata de semnal, pentru ca oamenii care vor sa va contacteze vor putea sa o faca mai usor, fara sa li se spuna ca nu sunteti in zona de acoperire, sau sa intre casuta vocala, totul multumita acestui serviciu nou de la RCS & RDS.

RCS & RDS. Desi toti clientii grupului de telecomunicatii se pot bucura de acest serviciu, exista un numar limtiat de telefoane mobile care sunt compatibile cu el, astfel ca nu oricine il va putea activa.