RCS & RDS. Mesaj URIAS, TOTI Clientii sunt Vizati

RCS & RDS. Un mesaj foarte important este facut de catre grupul de telecomunicatii din Romania pentru toti clientii actuali, dar si pentru cei care vor veni.

RCS & RDS volte

RCS & RDS. Un mesaj foarte important este facut de catre grupul de telecomunicatii din Romania pentru toti clientii din tara noastra, si toti ar trebui sa fie extrem de atenti la ceea ce se spune in momentul de fata pentru ei. Mai exact, cei de la RCS & RDS au implementat pentru reteaua de telefonie mobila Digi Mobil acum cateva luni tehnologia VoLTE, care permite efectuarea de apeluri telefonice si prin 4G, dar aduce mai multe beneficii decat atat.

RCS & RDS. Pentru ca tehnologia este atat de importanta, si de avansata, grupul de telecomunicatii a inceput sa promoveze tehn-ologia in paginile in care listeaza si ofertele pe care le are pentru clientii sai din Romania. In aceasta idee, va spun acum ca daca veti alege sa cumparati un telefon care la RCS & RDS e compatibil cu VoLTE, veti beneficia in primul rand de posibilitatea de a face apeluri telefonice si prin 4G, fara a se trece la 3G cand il initiati.

RCS & RDS. Mesaj URIAS, TOTI Clientii sunt Vizati

RCS & RDS. Alt beneficu foarte mare al VoLTE in Digi Mobil sta in faptul ca apelurile telefonice incep mult mai repede deoarece nu mai e necesara trecerea de la 4G la 3G cand este initiat apelul, totul fiind facut imediat. Cei care aleg sa foloseasca telefoane compatibile cu VoLTE in reteaua RCS & RDS beneficiaza deasemenea si de posibilitatea de a folosi internetul 4G cand vorbesc la telefon, ceva ce este imposibil in cazul retelelor 4G de telefonie.

Alege smartphone-urile compatibile din oferta Digi Mobil și beneficiezi de conectare aproape instantanee a apelului, iar timpul de așteptare pentru apelarea destinatarului scade sub două secunde. Te bucuri de convorbiri prin rețeaua 4G cu o calitate și calitate a sunetului ridicată, zgomotele de fundal sunt estompate. Prin serviciul VOlte beneficiezi de conversații cu cei dragi în timp ce folosești datele mobile la viteze 4G.

RCS & RDS. Poate cel mai important beneficiu este calitatea mai buna a apelurilor telefonice, calitate HD, totul multumita latimii de banda mai mare pe care il ofera conexiunea 4G pentru telefoane. In aceeasi masura, prin VoLTE este redus si nivelul zgomotelor ambientale, astfel ca toti cei care fac apeluri prin VoLTE prin RCS & RDS, sau orice alt operator din Romania care ofera tehnologia, beneficiaza de apeluri mai clare, fara zgomote nedorite, si sunt auziti mai clar.

RCS & RDS. Din pacate, lista telefoanelor compatibile cu VoLTE in reteaua acestui grup de telecomunicatii este foarte redusa, iar iPhone nu se numara printre telefoanele respectiv, dar exista totusi altele.