Samsung GALAXY S11. DEPASIT de Tehnologia ULUITOARE a Xiaomi, Oppo

Samsung GALAXY S11. In mod complet neasteptat, Xiaomi si Oppo au prezentat noi tehnologii care fac de rusine viitorul telefon al Samsung.

Samsung GALAXY S11 xiaomi oppo

Samsung GALAXY S11. Viitorul smartphone de top al companiei Samsung a fost prezentat in cursul zilelor trecute ca fiind pregatit pentru lansare cu o schimbare extrem de buna pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S11 a fost anuntata implementarea unui no tip de ecran care faciliteaza integrarea unei camere frontale sub el, ceva ce pana acum producatorii de telefoane n-au reusit sa faca fara a avea si decupaje pentru ele.

Samsung GALAXY S11. Inainte ca Samsung sa aduca o asemenea inovatie pe piata, cei de la Oppo, Xiaomi, au prezentat astazi primele implementari de camere sub ecranele telefoanelor mobile, si e impresionant ce au reusit. Ceea ce vedeti in clipurile video de mai jos este deocamdata prezentat de catre Xiaomi, Oppo, doar sub forma de concept, deoarece nicio implementare nu e gata de lansare, iar acelasi lucru fusese anuntat si pentru Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. DEPASIT de Tehnologia ULUITOARE a Xiaomi, Oppo

Samsung GALAXY S11. Vicepresedintele celor de la Oppo a afirmat ca exista probleme destul de mari si in ceea ce priveste calitatea imaginilor inregistrate cu aceste tipuri de camere integrate sub ecrane. Spre deosebire de cele din carcase, acestea nu au doar o sticla foarte clara aplicata deasupra lor, ci un ecran, cu panou tactil, si altele, astfel ca unul dintre motivele din cauza caruia Samsung GALAXY S11 nu are asa ceva ar putea avea legatura si cu problemele de calitate.

Samsung GALAXY S11. Practic, nici Samsung, si nici Oppo, sau Xiaomi, nu pot lansa chiar acum asemenea tipuri de telefoane, dar macar chinezii au prezentat ceva, in contrast cu ceea ce nu am vazut de la coreeni. E posibil ca Samsung sa nu aiba nici macar atat pregatit pentru vreo prezentare, dar din moment ce s-a sugerat ca tehnologii de acest gen ar putea ajunge in Samsung GALAXY S11, e clar ca a existat totusi ceva in dezvoltare.

Samsung GALAXY S11. Acestea fiind spuse, n-ar fi greu de crezut ca Oppo si Xiaomi ar putea lansa tehnologii de acest gen la inceputul anului viitor, fie inainte, sau dupa ce telefonul coreenilor va fi pus in vanzare.