Samsung GALAXY S11. PROBLEMA MARE ce Trebuie REZOLVATA

Samsung GALAXY S11. O problema foarte mare trebuie rezolvata de catre compania Samsung inainte de lansare, iata de ce se plang utilizatorii.

Samsung GALAXY S11 problema

Samsung GALAXY S11. Anul viitorul ar putea fi cel in care compania Samsung ar putea demonstra pentru lumea intreaga calitatea sa. Samsung este plasata in topul celor mai inovatoare companii din lume in momentul de fata, dar nu mai uimeste. Samsung GALAXY S11 este o sansa pentru coreeni sa demonstreze ca sunt capabili sa inoveze si sa si uimeasca, ceva ce nu e la indemana chiar oricarei companii ce produce telefoane.

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere situatia dificila in care se afla compania Huawei, acesta ar fi un moment bun pentru ca Samsung sa ne arate ce poate cu adevarat in materie de inovatii pentru telefoane. Au fost deja anuntate inovatii foarte importante pentru camerele care vor fi incluse in Samsung GALAXY S11, iar asta pentru ca vor fi schimbati dupa 4 ani de zile senzorii de imagine care au tot fost folositi pentru telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S11. PROBLEMA MARE ce Trebuie REZOLVATA

Samsung GALAXY S11. Separat de camere, este de asteptat ca viitoarele telefoane sa includa si noi procesoare performante, superioare celor din telefoanele Huawei, dar nu si peste cele din iPhone, sau alte telefoane Android. Totusi, Samsung GALAXY S11 trebuie sa rezolve o problema extrem de mare pe care o are compania Samsung in momentul de fata, mai exact cea a procesoarelor Exynos, care au performante slabe, si autonomie foarte proasta, dar nu de azi, inca de cel putin anul trecut.

Samsung GALAXY S11. Chiar si anul acesta se observa ca procesoarele Exynos au performante inferioare celor Qualcomm, desi ambele sunt folosite in produsele Samsung, acelasi lucru fiind valabil pentru autonomie. Daca pentru Samsung GALAXY S11 nu va fi rezolvata aceasta problema, atunci Samsung va avea parte de si ai mari critici, pe care desigur ca va trebui sa le suporte, si care i-ar putea afecta serios vanzarile in diverse piete de pe intreaga planeta.

Samsung GALAXY S11. Pentru 2020, viitoarele telfeoane au nevoie de inovatii importante, dar si de imbunatatiri pentru componentele care sunt folosite, ceea ce nu e chiar usor de realizat pentru coreeni, dar vor fi obligati sa faca ata.