RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, Anunt IMPORTANT de la ANCOM

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt in centrul unui anunt foarte important facut de catre cei de la ANCOM pentru clientii din Romania.

RCS & RDS anulare

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, iar pentru ei a venit astazi un anunt extrem de important de care toti clientii trebuie sa stie chiar acum. Cei de la ANCOM au facut anuntul pentru clientii din Romania care folosesc serviciile RCS & RDS, si nu numai, iar el vizeaza persoanele care au facut deja o cerere de portare dintr-o retea in alta, si sunt interesate sa o anuleze, indiferent de motive.

RCS & RDS. Avand in vedere ca in Romania se porteaza anual aproape 1 milion de numere de telefonie mobila, e clar ca exista foarte multe persoane interesate de aceste informatii, si de cum se poate anula portarea unui numar de telefon. ANCOM spune ca anularea portarii unui numar de telefon se poate face prin de punerea unei cereri de anulare a portarii numarului de telefon la operatorul unde s-a initiat procedura, fie ca este RCS & RDS, sau orice alta companie.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, cum ANULEZI Cererea de Portare

RCS & RDS. Cererea pentru anularea portarii unui numar de telefon trebuie depusa de catre client cu maxim 24 de ore inainte ca portarea sa aiba loc, deci va puteti decide aproape in ultimul moment daca nu vreti sa mai parasiti reteaua. Conform celor de la ANCOM, procedura de portare dureaza 3 zile lucratoare, iar daca cererea se inregistreaza cu mai putin de 24 de ore inainte de ziua convenita pentru portare, atunci portarea va fi finalizata.

RCS & RDS. Pentru a anula portarea unui numar de telefon, indiferent despre operatorul la care faceti procedura, aveti nevoie de aceasta cerere pentru anularea portarii unui numar de telefon, ea fiind realizata de catre ANCOM. Este bine sa stiti din timp exact ziua in care ar trebui sa se faca portarea, iar daca vorbim despre o zi de luni, trebuie depusa cererea din vinerea anterioara, altfel RCS & RDS, sau ceilalti operatori, vor finaliza portarea.

RCS & RDS. Din moment ce atat de multe portari se fac in Romania, e bine sa stiti si cum se desfasoara aceste proceduri, pentru a sti cum sa le anulati in cazul in care chiar doriti sa faceti asta.