Dark Mode din iOS 13 are O Functie SPECIALA

iOS 13 dark mode activare automata

iOS 13 dark mode este una dintre schimbarile cele mai importante pe care compania Apple le-a facut pentru clientii care ii folosesc iDevice-urile in acest moment. Foarte multa lume este placut impresionata de modul in care a fost implementat iOS 13 dark mode pentru interfata sistemului de operare, dar si aplicatii, o functie speciala fiind oferita cu el.

Desi iOS 13 dark mode poate fi activat manual de catre utilizatori, compania Apple permite inclusiv activarea si dezactivarea automata in functie de rasarit, sau apus. Conform descrierii facute pentru iOS 13 dark mode de catre compania Apple, tema intunecata poate fi activata automat la anumite ore, sau in functie de rasarit si apus, ceea ce e interesant.

Practic, dimineata ne putem trezi cu iOS 13 dark mode activat deja pentru folosire, iar noaptea el se dezactiveaza automat, sau invers, sau poate sta pornit tot timpul, oricum dorim. Functionalitatea e legata de Night Shift, ceea ce face lucrurile mult mai simple, iar asa utilizatorii se pot bucura de un iOS 13 dark mode care functioneaza asa cum vor ei.

Have Dark Mode turn on and off at a certain time or based on sunrise and sunset, which is great when you’re outside at night or using your iPhone before you go to bed.

Articolul precedentiOS 13 face o MARE SCHIMBARE pentru Contacte
Articolul următoreMAG. Huawei are Telefoane cu 4000 LEI REDUCERE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.