iOS 13 face o MARE SCHIMBARE pentru Contacte

ios 13 contacte

iOS 13 vine cu o foarte mare schimbare pentru contactele pe care le stocam in telefoanele iPhone, in momentul de data, cei de la Apple dorind sa ne ofere mai multa securitate. Cei de la Apple spun ca utilizatorii folosesc agenda de conacte pentru a stoca diverse informatii confidentiale care n-ar trebui sa ajunga acolo, si ele sunt furate.

Utilizatorii de telefoane iPhone stocheaza in agenda de contacte informatii privind parolele pentru diverse site-uri, PIN-uri pentru carduri, plus multe alte astfel de date. Pentru ca oamenii nu stiu singuri ca nu trebuie sa stocheze datele acolo, iOS 13 urmeaza sa blocheze accesul dezvoltatorilor la aceste informatii, ceea ce este o veste grozava pentru noi.

Yet, people continued to use their Address Book as a makeshift password manager. Or they would enter in a variety of other private information into the Notes field in Contacts. Perhaps they’d note their ATM pin code, the door code for their home, a vault code, a social security number, credit card information, and more. They may also have written down private notes about a person that they wouldn’t want shared.

Incepand cu iOS 13, aplicatia Contacts nu va mai furniza informatii din campul de Notite, Notes, pentru contacte catre aplicatiile terte care cer acces la ele. Totul este facut automat de catre compania Apple, chiar daca utilizatorii le permit aplicatiilor terte sa vada informatiile despre contacte, deci nu trebuie sa facem absolu nimic.

iOS 13 a fost prezentat de catre compania Apple cu un foarte mare accent pentru partea de securitate, iar in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca lucrurile merg bine in aceasta directie.

4 COMENTARII

  1. Contactele una , dar au fost in stare sa facă text Aldin aplicabil fără respring. Asta da performanța … cât or fi muncit săracii …?????