RCS & RDS. Anunt SPECIAL pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Un anunt special important pentru toti romanii a fost facut de catre grupul de telecomunicatii, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

RCS & RDS donare sange

RCS & RDS. Un anunt special a fost facut pentru toti romanii de catre grupul de telecomunicatii din Romania, si trebuie sa fiti extrem de atenti pentru ca vorbim despre ceva care vizeaza toti cetatenii din Romania. Mai exact, RCS & RDS promoveaza campania “Digi Doneaza Viata”, prin care ii indeamna pe toti romanii sa doneze sange pentru spitalele din Romania, care au probleme cu stocurile de sange de ani de zile din lipsa de donatori.

RCS & RDS. Compania sustine ca 500 de angajati ai sai s-au inscris pentru a dona sange, inclusiv jurnalisti ai posturilor de televiziune, radio, etc, toti dorind sa contribuie la campania “Digi Doneaza Viata”, si poate sa salveze vieti. Pentru ca un numar atat de mare de angajati ai RCS & RDS s-au inscris penru a dona sange, operatorul de telecomunicatii a organizat puncte mobile de donare in sediile companiei, insa romanii pot dona la orice punct din tara vor.

RCS & RDS. Anunt SPECIAL pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Campania este facuta inaintea Zilei Mondiale a Donatorului de Sange, care se celebreaza pe data de 14 iunie in fiecare an, totul pentru a ajuta romanii care au nevoie de transfuzii de sange in spitale. RCS & RDS promoveaza donarea de sange inclusiv prin toate canalele media pe care le are la dispozitie, si daca puteti facea acest gest important, va recomand sa nu ezitati, angajatorii fiind obligati sa va ofere timp liber, si primiti inclusiv bani pentru asta.

A dona sânge este un gest de responsabilitate față de societate, dar și un act de solidaritate. Ne dorim ca angajații noștri și publicul larg să conștientizeze că 450 ml de sânge înseamnă nu doar viață pentru trei persoane cu o sănătate fragilă, ci și o serie de beneficii pentru starea de bine a donatorului. Credem că prin acest gest ne implicăm în schimbarea obișnuințelor donatorilor și că putem contribui la creșterea numărului de români care donează în mod constant sânge, salvând, astfel, vieți.

RCS & RDS. Campania de donare de sange “Digi Doneaza Viata” este deschisa pentru toti angajatii companiei din Romania, si prin promovare, ea ar trebui sa ajunga la toti romanii capabili sa faca asta. RCS & RDS nu este singura companie din Romania care recomanda donarea de sange in fiecare an, iar din pacate exista foarte multi romani care uneori trebuie sa astepte prea mult inainte de a primi sangele de care au nevoie.

RCS & RDS. Daca sunteti interesati sa donati sange, atunci in aceasta pagina gasiti toate locatiile din tara in care puteti facea sta, dar si conditiile in care va puteti ajuta semenii care au nevoie.