Samsung GALAXY Note 10. Primele PRETURI Anuntate

Samsung GALAXY Note 10. Primele preturi pentru noul model de smartphone au fost anuntate in mod oficial, iata cat urmeaza sa coste in final.

Samsung GALAXY Note 10 cu perforatie in ecran

Samsung GALAXY Note 10. Primele preturi pentru noul model de smartphone al companiei coreene au fost dezvaluite in mod oficial astazi pentru toti cei care sunt interesati sa cumpere telefoanele in curand. Mai exact, vorbim despre preturile la care urmeaza sa fie vandute telefoanele din seria Samsung GALAXY Note 10 in SUA, si puteti vedea mai jos ca valorile nu prea sunt apropiate de asteptarile oamenilor interesati sa intre in posesia lor.

Samsung GALAXY Note 10. Conform primelor detalii, versiunile cele mai ieftine ale telefoanelor urmeaza sa coste 1100 – 1200 de dolari in SUA, dar nu se stie daca e vorba de pretul cu taxe, sau fara. Avand in vedere ca seria Note 9 a fost lansata anul trecut la preturi care au inceput de la 1000 de dolari, fara taxe, se pare ca Samsung GALAXY Note 10 va fi cu 100 – 200 de dolari mai scump, dar asta doar in versiunea de baza.

Samsung GALAXY Note 10. Primele PRETURI Anuntate

Samsung GALAXY Note 10. Daca acestea vor fi preturile finale pentru telefoanele din seria aceasta, atunci ele urmeaza sa fie cu 100 de dolari mai scumpe decat teleoanele iPhone XS, ceea ce n-ar fi tocmai o idee buna pentru coreeni. Daca ne gandim la faptul ca telefoanele din seria Samsung GALAXY Note 10 vor fi lansate inclusiv intr-o versiune Pro, atunci ne putem astepta ca preturile sa se apropie de valoarea de 1500 de dolari.

Samsung GALAXY Note 10. La aceste valori putem vorbi inclusiv despre versiunile 5G, desi acestea ar putea fi chiar si mai scumpe, iar asta pentru ca ele au componente mult mai scumpe pentru a oferi conectivitatea 5G. Foarte multi dintre cei care asteapta lansarea Samsung GALAXY Note 10 vor fi foarte dezamagiti sa afle ca preturile sunt atat de mari, insa tehnologiile noi nu sunt chiar atat de ieftine, asa ca e de asteptat ca preturile sa creasca.

Samsung GALAXY Note 10. Lansarea este programata pentru sfarsitul verii, in luna august urmand a avea loc o conferinta pentru prezentarea oficiala a telefonului, iar lansarea va avea loc la scurt timp dupa aceea.