Samsung GALAXY NOTE 10. PRIMELE IMAGINI cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10. Primele imagini cu viitorul model de telefon au fost prezentate astazi pentru a ne dezvalui cum vor arata ele.

Samsung GALAXY NOTE 10 imagini

Samsung GALAXY NOTE 10. Cu destul timp inaintea lansarii noului model de smartphone, iata ca astazi avem ocazia de a vedea si primele imagini cu telefonul pe care foarte multa lume il asteapta pentru lansare in momentul de fata. In clipul video de mai jos aveti o prezentare pentru versiunea standard a seriei Samsung GALAXY NOTE 10, iar asta pentru ca anul acesta sunt asteptate pe piata nu unul, ci doua modele din aceasta categorie de telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 10. Mai jos puteti vedea modelul care va avea ecran cu diagonala de 6.3 inch, versiunea Pro a seriei urmand a avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch, dar si diverse alte schimbari. Puteti vedea ca aceasta versiune a Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o camera tripla integrata, la fel ca toate modelele din seria GALAXY S10, iar ea este pozitionata vertical in carcasa, asa cum face si Huawei cu telefoanele sale.

Samsung GALAXY NOTE 10. PRIMELE IMAGINI cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10. Ecranul cu diagonala de 6.3 inch are rezolutie de 3040 x 1440 pixeli, si va fi HDR+, insa din pacate se pare ca portul audio urmeaza sa dispara din acest nou model de smartphone. Samsung GALAXY NOTE 10 va avea deasemenea un port USB-C, un locas pentru S-Pen, si butoane fizice, deci nu vorbim despre eliminarea acestora si inlocuirea cu butoane capacitive, ceea ce s-a zvonit acum cateva saptamani pentru telefon.

Samsung GALAXY NOTE 10. O versiune 5G va fi deasemenea lansata de catre compania coreeana in viitorul nu foarte indepartat, iar ea nu ar urma sa fie diferita in design fata de cea din clipul video de mai sus. Versiunea Pro a seriei Samsung GALAXY NOTE 10 va avea cu siguranta mai multe modificari, separat de ecranul mai mare, inclusiv o camera quad fiind pregatita de catre compania Samsung, un upgrade serios fiind asteptat.

Samsung GALAXY NOTE 10. Noile modele de telefoane vor fi lansate in vara acestui an de catre compania coreeana, mai mult ca sigur in cursul lunii august, deci nu mai avem mult de asteptat.