Actualizarea Huawei P30 Pro cu SCHIMBARI MARI

Huawei P30 Pro. O actualizare cu schimbari foarte mari a fost lansata pentru telefoanele clientilor din lumea intreaga, iata ce aduce acum.

Huawei P30 Pro actualizare poze camera
Noua camera quad pentru telefoanele Huawei P30 PRO.

Huawei P30 Pro. O noua actualizare pentru telefonul companiei chinezesti este lansata in momentul de fata pentru clientii din lumea intreaga, iar ea aduce schimbari foarte mari pentru clientii care au cumparat telefoanele. Conform informatiilor aparute astazi, actualizarea noua pentru Huawei P30 Pro aduce pentru clienti o imbunatatire radicala a calitatii pozelor facute folosind camera quad din telefoane, ceea ce vine ca o surpriza foarte mare.

Huawei P30 Pro. Telefonul este foarte bun oricum pentru a face poze grozave, insa cu aceasta noua actualizare lucrurile vor fi imbunatatite si mai mult, ea avand nu mai putin de 316 MB, deci sunt multe modificari. Conform celor care au instalat actualizarea pe Huawei P30 Pro, se pare ca pozele au culori mult mai naturale, si mai “autentice”, iar asta in conditiile in care telefoanele deja au fost laudate pentru rezultatele pe care le ofera.

Actualizarea Huawei P30 Pro cu SCHIMBARI MARI

Huawei P30 Pro update camera imbunatatiri
Lista de schimbari pentru actualizarea Huawei P30 PRO.

Huawei P30 Pro. Se pare ca pentru functia HDR au fost modificate temperatura culorii si algoritmii in baza carora sunt modificate pozele inregistrate de catre utilizatori, schimbarile fiind semnificative. In aceeasi masura, pare sa fi fost redus inclusiv contrastul telefoanelor Huawei P30 Pro astfel incat pozele facute cu noua sa camera quad sa arate cat mai aproape de ceea ce vedem in realitate, deci telefoanele probabil vor intrece intr-un final ce ofera Samsung, sau Apple deja.

Huawei P30 Pro. Separat de asta, se pare ca inclusiv inregistrarea de clipuri video folosind camera frontala ar beneficia de o imbunatatire semnificativa din partea companiei Huawei, unii utilizatori plangandu-se de problema existenta.  interesant ca Huawei P30 Pro poate avea camera imbuntatita atat de mult cu actualizari de acest gen, si ar fi interesant daca s-ar mai face teste pentru ea in comparatie cu cele din alte modele de telefoane cu sistem de operare Android.

Huawei P30 Pro. Aceasta actualizare este in proces de distributie la nivel global in momentul de fata, asa ca daca va apare, e recomandabil sa o instalati, pentru ca aduce imbunatatiri semnificative pentru toata lumea.

8 COMENTARII

  1. cica facebook a decis sa restrictioneze aplicatiile sale: whatsapp,facebook si cred ca si instagram pe urmatoarele telefoane huawei ce vor fi activate..alta lovitura pt huawei….

  2. cica facebook a decis sa restrictioneze aplicatiile sale: whatsapp,facebook si cred ca si instagram pe urmatoarele telefoane huawei ce vor fi activate..alta lovitura pt huawei….

  3. cica facebook a decis sa restrictioneze aplicatiile sale: whatsapp,facebook si cred ca si instagram pe urmatoarele telefoane huawei ce vor fi activate..alta lovitura pt huawei….

  4. cica facebook a decis sa restrictioneze aplicatiile sale: whatsapp,facebook si cred ca si instagram pe urmatoarele telefoane huawei ce vor fi activate..alta lovitura pt huawei….

  5. Sincer as vrea asta şi pe telefonul meu .Facebook nu mă ajută cu nimic , fără instagram pot trăi , cu whatsapp o să fie mai naspa şi cu messenger .