Huawei P30 PRO. NOI MODELE Anuntate pentru LANSARE

Huawei P30 PRO. Noi modele au fost certificate oficial pentru lansare de catre compania chinezeasca, iata ce vor aduce nou pentru clienti.

Huawei P30 PRO certificat

Huawei P30 PRO. Noi modele sunt anuntate pentru lansare in mod oficial, acestea fiind certificate pentru vanzare la autoritati inainte sa ajunga efectiv in magazine pentru clientii din lumea intreaga. Acum mai bine de o luna si jumatate au aparut pe internet primele confirmari ale faptului ca un Huawei P30 PRO cu 12 GB RAM va fi lansat, el fiind certificat de catre autoritatile chinezesti de la TENAA, dar deocamdata nu a fost pus in vanzare.

Huawei P30 PRO. La o luna si jumatate din acel moment, iata ca astazi vorbim despre un Huawei P30 care este certificat de catre cei de la TENAA cu 12 GB RAM integrati, ceea ce confirma destul de clar lucrurile. Practic, ambele importante din seria Huawei P30 au confirmat faptul ca vor fi vandute si in versiuni cu 12 GB RAM de catre compania chinezeasca, dar e posibil ca totul sa se intample numai in China pentru inceput.

Huawei P30 PRO. NOI MODELE Anuntate pentru LANSARE

Huawei P30 PRO certificat tenaa

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca Huawei nu poate licentia telefoanele sale pentru a folosi sistemul de operare Android, daca le poate lansa fara licenta, atunci o va putea face doar in China, acolo unde Google n-o prea poate ataca. In afara Chinei e cam imposibil ca Huawei P30 PRO sa poata pune in productie telefoanele sale, iar asta pentru ca Google poate cere scoaterea lor de la vanzare, si poate cere inclusiv despagubiri in baza actiunilor.

Huawei P30 PRO. Cu 12 GB RAM telefoanele vor fi mai atractive pentru cei care sunt fani ai specificatiilor, iar asta pentru ca in realitate nu vor aduce mari schimbari pentru clientii care le vor cumpara. Separat de integrarea a 12 GB RAM, acest model nou al Huawei P30 PRO, sau Huawei P30, nu va aduce absolut nimic modificat, asa ca e bine ca viitorii clienti sa nu se gandeasca la faptul ca vor primi cine stie ce noutati majore, pentru ca nu se va intampla asta.

Huawei P30 PRO. Acestea fiind spuse, in urmatoarele saptamani vom afla cu siguranta daca noile modele de telefoane vor ajunge efectiv in magazine, sau nu, dar si cat ar urma sa coste in final.

4 COMENTARII

  1. Mai desteptule – ai spus ca Huawei nu poate licentia telefoanele sale sa foloseasca Android , iar eu ti-am aratat ca poate .
    Baga la cap , Android nu e egal cu Google. AOSP e Android – open pt toata lumea. Huawei nu are nevoie de licenta de la Google sa foloseasca Android .
    Habar n-ai de nimic, nu intelegi nimic , dar insiri prostii in continuu cu aer de cunoscator .

  2. “Huawei nu poate licentia telefoanele sale pentru a folosi sistemul de operare Android”

    Sigur ca poate si a si facut-o pt a folosi AOSP – adica Android Open Source project .
    Licenta AOSP nu e data de Google ci de Apache Software Foundation – e o licenta open source , pe perioada nelimitata , licenta pe care Huawei o are de mult timp. E de asemenea o licenta asupra careia americanii nu au nici o putere.
    Asa suna licenta Apache 2.0 :

    “Grant of Copyright License. Subject to the terms and conditions of this License, each Contributor
    hereby grants to You a perpetual, worldwide, non-exclusive, no-charge, royalty-free, irrevocable copyright license to reproduce, prepare Derivative Works of, publicly display, publicly perform,
    sublicense, and distribute the Work and such Derivative Works in Source or Object form.”

    Deci Huawei poate sa foloseasca Android AOSP cand doreste si pe baza sa sa-si dezvolte sistemul de operare , ca si alti numerosi producatori.
    Nu o sa aiba servicii si update-uri Google, dar nu sunt neaparat necesare daca Huawei va oferi update-urile propriului sistem de operare . Aplicatiile sunt compatibile pt ca sunt tot Android si ele pot fi obtinute din multiple surse , inclusiv magazinul propriu de aplicatii al Huawei.

  3. Daca si tu spui ca Huawei nu are nevoie de licenta pentru AOSP, ce legatura are cu ce spun eu? Adica stii foarte bine ca e o diferente, dar trollezi aiurea.