Huawei P30 PRO. NOI MODELE Anuntate pentru LANSARE

Huawei P30 PRO. Noi modele au fost certificate oficial pentru lansare de catre compania chinezeasca, iata ce vor aduce nou pentru clienti.

Huawei P30 PRO certificat

Huawei P30 PRO. Noi modele sunt anuntate pentru lansare in mod oficial, acestea fiind certificate pentru vanzare la autoritati inainte sa ajunga efectiv in magazine pentru clientii din lumea intreaga. Acum mai bine de o luna si jumatate au aparut pe internet primele confirmari ale faptului ca un Huawei P30 PRO cu 12 GB RAM va fi lansat, el fiind certificat de catre autoritatile chinezesti de la TENAA, dar deocamdata nu a fost pus in vanzare.

Huawei P30 PRO. La o luna si jumatate din acel moment, iata ca astazi vorbim despre un Huawei P30 care este certificat de catre cei de la TENAA cu 12 GB RAM integrati, ceea ce confirma destul de clar lucrurile. Practic, ambele importante din seria Huawei P30 au confirmat faptul ca vor fi vandute si in versiuni cu 12 GB RAM de catre compania chinezeasca, dar e posibil ca totul sa se intample numai in China pentru inceput.

Huawei P30 PRO. NOI MODELE Anuntate pentru LANSARE

Huawei P30 PRO certificat tenaa

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca Huawei nu poate licentia telefoanele sale pentru a folosi sistemul de operare Android, daca le poate lansa fara licenta, atunci o va putea face doar in China, acolo unde Google n-o prea poate ataca. In afara Chinei e cam imposibil ca Huawei P30 PRO sa poata pune in productie telefoanele sale, iar asta pentru ca Google poate cere scoaterea lor de la vanzare, si poate cere inclusiv despagubiri in baza actiunilor.

Huawei P30 PRO. Cu 12 GB RAM telefoanele vor fi mai atractive pentru cei care sunt fani ai specificatiilor, iar asta pentru ca in realitate nu vor aduce mari schimbari pentru clientii care le vor cumpara. Separat de integrarea a 12 GB RAM, acest model nou al Huawei P30 PRO, sau Huawei P30, nu va aduce absolut nimic modificat, asa ca e bine ca viitorii clienti sa nu se gandeasca la faptul ca vor primi cine stie ce noutati majore, pentru ca nu se va intampla asta.

Huawei P30 PRO. Acestea fiind spuse, in urmatoarele saptamani vom afla cu siguranta daca noile modele de telefoane vor ajunge efectiv in magazine, sau nu, dar si cat ar urma sa coste in final.

Articolul precedentFacebook. Actualizarea cu Noutati pentru Telefoane si Tablete
Articolul următoriOS 13 aduce o Functie GROZAVA pentru Mail
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.