iOS 13 Urmeaza Android cu o Noua Functie Importanta

iOS 13 wi-fi wpa3

iOS 13 urmeaza Android cu o noua functie pe care compania Google a implementat-o in beneficiul utilizatorilor sai in viitoarea versiune majora a sistemului de operare. Mai exact, pentru iOS 13 compania Apple a decis sa implementeze standardul WPA3 pentru retelele Wi-Fi, in ideea de a oferi mai multa securitate pentru iDevice-urile sale.

Standardul WPA3 a fost lansat chiar anul trecut pentru a intari securitatea retelelor Wi-Fi, si desigur ca trebuie sa fie implementat in routere pentru a isi produce efectele. Asta inseamna ca indiferent ce producatori de telefoane vor implementa suport pentru el, daca utilizatorii nu au routere cu WPA3 integrat, nu vor beneficia de securitate mai buna.

Chiar si asa, in momentul in care veti cumpara un router care are securitate WPA3 integrata, iOS va va permite sa va bucurati de nivelul superior de siguranta pe car-el ofera tehnologia.

WPA3 Wi-Fi support. iOS supports the latest standard from Wi‑Fi Alliance to provide you with a more secure browsing experience.