Samsung GALAXY S11. EXCLUSIV. Functia ce DA GATA iPhone 11

Samsung GALAXY S11. O noua functie foarte importanta va fi implementata pentru a "da gata" iPhone 11 in momentul in care va fi lansat oficial.

Samsung GALAXY S11 are tof impotriva iPhone 11
Samsung GALAXY S11 va avea un senzor ToF cu care va da gata iPhone 11.

Samsung GALAXY S11. Urmatorul model de smartphone pregatit pentru lansare de catre compania coreeana are pregatita o schimbare pe care o avem confirmata, si care va fi o problema pentru iPhone 11. Mai exact, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o camera quad integrata, cel putin in modelul Plus, daca nu chiar in ambele modele din serie, iar clipul video care dezvaluie noul design pentru Samsung GALAXY Note 10 Pro ne arata ceea ce urmeaza sa primim in martie 2020.

Samsung GALAXY S11. Camera quad pregatita pentru noul telefon va lovi dur in iPhone 11, care va fi lansat cu doar o camera tripla de catre compania Apple, fara un senzor ToF, asa cum are si Huawei P30 PRO in momentul de fata. Samsung GALAXY S11 va oferi prin acest senzor ToF functii avansate pentru realitate augmentata, poze mai bune cu efect de adancime, si e surprinzator ca in iPhone 11 nu-l vom regasi, mai ales ca Apple pune accent mare pe ultimele doua aspecte.

Samsung GALAXY S11. EXCLUSIV. Functia ce DA GATA iPhone 11

Samsung GALAXY S11. Senzorul ToF care va fi implementat in noul model de telefon este “noua moda” in materie de telefoane mobile, iar asta pentru ca separat de Samsung si Huawei, va ajunge si in alte telefoane mobile. Desigur ca iPhone 11 nu se va numara printre ele, iar asta deoarece Apple are cu totul alte planuri, si va ramane in urma Samsung GALAXY S11 desi pune foarte mare accent pe realitatea augmentata, si pozele cu efect de adancime.

Samsung GALAXY S11. Senzorul ToF, sau time of flight, va avea un rol tot mai important in viitoarele modele de telefoane mobile lansate de catre diversi producatori, si vom avea parte de functii tot mai avansate multumita lui. Desigur ca pentru iPhone 11 Apple “sare” peste aceasta componenta, dar pentru modele urmatoare nu ar urma sa o mai faca, insa pana atunci Samsung GALAXY S11 il va depasi complet.

Samsung GALAXY S11. Lansarea noului model de smartphone al coreenilor urmeaza sa aiba loc in primavara anului viitor, insa desigur ca o data nu a fost deocamdata dezvaluita, desi o vom afla pana la finalul anului.