iOS 13 SCHIMBA Modul de STERGERE a Aplicatiilor

iOS 13 sterge aplicatii

iOS 13 are implementat de catre compania Apple un nou mod de a sterge aplicatiile pe care le avem in iPhone si iPad, iar mai jos puteti vedea cum. Cei de la Apple s-au gandit ca ar fi mai simplu pentru utilizatori daca ar putea sterge aplicatiile chiar din interfata prin care le actualizeaza, ceea ce nu e o idee rea.

Un simplu gest de glisare facut din partea dreapta spre cea stanga a ecranului in cadrul iOS 13 ne permite sa stergem orice fel de aplicatii care sunt instalate in iDevice-uri. Procedura in sine e foarte simpla si elimina necesitatea de a mai cauta aplicatiile prin dispozitive pentru a le sterge, deci experienta in sine e imbunatatita.

iOS 13 are aceasta schimbare facuta fara ca Apple sa spuna undeva ca a implementat-o, asa ca e bine sa stiti de ea de pe acum.

Articolul precedentHuawei MATE 30 PRO. Google Pericliteaza LANSAREA
Articolul următorAndroid Q va COPIA o Functie MAJORA a iPhone XS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.