Google Pixel 4 ar putea fi o CLONA a iPhone 11

Google Pixel 4 ar putea fi o clona a iPhone 11, primele imagini confirmand faptul ca noile telefoane au un design foarte neobisnuit in momentul de fata.

Google Pixel 4 clona a iPhone 11 imagine

Google Pixel 4 a aparut in cursul noptii trecute intr-o prima serie de imagini, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre un design care ar semana extrem de mult cu ceea ce urmeaza sa fie oferit pentru iPhone 11. Compania Apple pregateste o camera tripla cu forma patrata pentru iPhone 11, iar acest design dezvaluit pentru Google Pixel 4 ne arata fix acelasi tip de design, ceea ce nu e tocmai obisnuit pentru compania Google.

Google Pixel 4 a fost anuntat pentru lansare cu un design serios modificat in comparatie cu versiunea pregatita pentru clienti pentru lansare in toamna, insa ceea ce vedem acum e mai mult decat surprinzator din multe puncte de vedere. Desi imaginile acestea par sa fi fost preluate de la parteneri ai Google care vor produce Google Pixel 4, vedem practic un iPhone 11 care este prezentat ca fiind viitorul model de smartphone al celor de la Google.

Google Pixel 4 ar putea fi o CLONA a iPhone 11

Google Pixel 4 clona iphone 11
Google Pixel 4 cu noua camera tripla a iPhone 11.

Google Pixel 4 ar urma deasemenea sa aiba si un decupaj integrat de catre americani, la fel precum in cazul seriei anterioare, deci utilizatorii care sperau sa scape de aceasta caracteristica nedorita de design, nu vor scapa. Un Google Pixel 4 care arata identic cu un iPhone 11 este ceva ce pare imposibil de lansat de catre compania Google, iar asta pentru ca ea nu a copiat vreodata atat de mult din design-ul telefoanelor celor de la Apple.

Google Pixel 4, pe de alta parte, urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.5 inch, sau ceva destul de apropiat, plus un chip Qualcomm Snapdragon 855, acesta fiind cel mai performant procesor pentru telefoanele Android. Mai mult decat atat, seria Google Pixel 4 ar urma sa fie livrata cu 6 GB RAM, cu 2 GB in plus fata de modelele de anul trecut, ele fiind extrem de bine optimizate pentru a rula Android, deci teoretic n-au nevoie de mai mult.

Google Pixel 4 este pregatit pentru lansare in toamna acestui an, cel mai probabil in octombrie, dar pana atunci cu siguranta vom afla mai multe informatii despre noua serie de telefoane mobile.