Google Pixel 4 are Unele Specificatii Dezvaluite

Google Pixel 4 are unele dintre specificatii dezvaluite astazi, impreuna cu cele ale Google Pixel 4 XL, iata ce noutati sunt pregatite de catre compania Google pentru clienti.

Google Pixel 4 specificatii

Google Pixel 4 si Google Pixel 4 XL sunt viitoarele modele de smartphone-uri pe care compania Google vrea sa le aduca pe piata pentru clientii din lumea intreaga, iar astazi aflam cateva detalii noi in legatura cu ele. Cea mai recenta versiune a aplicatiei Google pentru telefoane mobile contine numele de cod pentru telefoanele Google Pixel 4 si Google Pixel 4 XL, iar multumita codului sau sursa am aflat ceea ce este pregatita pentru toamna de catre americani.

Se pare ca Google Pixel 4 urmeaza sa aiba numele de cod “Coral”, in timp ce Google Pixel 4 XL ar urma sa aiba numele de cod “Angelfish”, insa un al treilea nume de cod, “Needlefish” a fost deasemenea descoperit. Trei modele de telefoane din seria Google Pixel 4 urmeaza sa ajunga pe piata in toamna acestui pe piata, iar confirmarea pentru numele de cod ne confirma si unele dintre specificatiile telefoanelor, ele fiind dezvaluite printr-un test de performante.

Google Pixel 4 are Unele Specificatii Dezvaluite

Google Pixel 4 specificatii anuntate

Google Pixel 4 a avut performantele testate recent, iar rezultatele sale au aparut pe internet, dar numele de cod “Coral” nu legat in acel moment de noul model de smartphone pe care il va lansa compania Google. Acum ca lucrurile au fost clarificate, se pare ca Google Pixel 4 urmeaza sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 855 cu 6 GB de memorie RAM, iar Google Pixel 4 XL cu siguranta nu va avea ceva inferior, ci poate mai multa memorie RAM integrata.

Google Pixel 4 ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala de peste 6 inch, la fel ca si versiunea XL, insa momenta nu se cunosc detalii foarte clare cu privire la aceste specificatii ale telefoanelor. Din pacate nu se cunosc nici alte detalii cu privire la specificatiile pregatite pentru telefoanele din seria Google Pixel 4, asa ca ramane doar sa vedem ce altceva va mai aparea ca si zvon pana cand noile telefoane ale Google vor fi dezvaluite.