iPhone XR 2019. Baterie mai MARE Pregatita de Apple

iPhone XR 2019. O noua baterie de capacitate mai mare va fi inclusa in noul model de telefon, iata ce a pregatit compania Apple pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone XR 2019 capacitate baterie

iPhone XR 2019. Noul model de smartphone al companiei Apple urmeaza sa fie lansat cu o baterie de capacitate mai mare in comparatie cu ceea ce a fost oferit in modelul pus in vanzare anul trecut. Mai exact, conform unor informatii venite chiar astazi din China, iPhone XR 2019 ar avea o baterie de 3110 mAh, cu 5% mai mare decat cea de 2942 mAh pe care Apple a implementat-o in modelul lansat in toamna anului trecut pentru clientii sai.

iPhone XR 2019. O crestere de 5% in capacitatea bateriei telefonului este un pas inainte facut de catre cei de la Apple, care de obicei nu cresc foarte mult capacitatea bateriilor de a stoca energie. Ei combina totusi cresterea in capacitatea bateriilor cu o eficientizare energetica superioara pentru procesoarele incluse in ele, deci iPhone XR 2019 ar putea avea parte de un spor interesant de performante in comparatie cu seria vanduta acum.

iPhone XR 2019. Baterie mai MARE Pregatita de Apple

iPhone XR 2019. Un nou procesor urmeaza sa fie inclus in chip-ul A13 pe care Apple il va lansa impreuna cu seria de telefoane, iar eficienta energetica a acestuia va fi superioara celei oferite de catre chip-ul A12. Nu se stie cat de mari vor fi diferentele intre, dar orice crestere va pune iPhone XR 2019 intr-o pozitie de superioritate in comparatie cu modelul de anul trecut, iar clientii sunt cei care vor avea cel mai mult de castigat de pe urma acestor schimbari pregatite de catre Apple.

The new batteries will have a capacity of 3110mAh, which is more than a 5% improvement from the 2942mAh of the iPhone XR. In fact, it boasts the largest capacity among all iPhones running on a single battery cell.

iPhone XR 2019. Bateria noua pentru telefon nu a intrat deocamdata in proces de productie la partenerii celor de la Apple, si nici nu urmeaza sa se intample ceva de genul acesta pana la mijlocul acestei veri. Productia pentru iPhone XR 2019 urmeaza sa inceapa in august, dar componentele ar trebui sa intre in productie undeva prin iulie, cu putin timp sa fie asamblate in telefoanele care vor fi puse in vanzare la nivel global din septembrie.

iPhone XR 2019. Prezentarea pentru noul telefon va avea loc in septembrie, la fel ca si lansarea, deci ramane doar sa vedem cand va anunta Apple noul model, si daca acesta va fi mai scump decat cel precedent.