iPhone XR 2019. NOI Imagini cu Design-ul Viitorului Telefon

iPhone XR 2019 imagini design

iPhone XR 2019. Viitorul model de smartphone pregatit pentru lansare de catre compania Apple are astazi parte de o noua prezentare pentru design-ul pe care urmeaza sa il ofere cei din Cupertino. Mai jos puteti vedea o imagine publicata de catre un producator de accesorii pentru telefoane mobile, el promovandu-si noile carcase pentru iPhone XR 2019 folosind un concept creat in baza unor schite ale telefonului, preluate de la parteneri ai companiei Apple.

iPhone XR 2019. Dupa cum puteti vedea din nou, camera noului model de smartphone urmeaza sa fie patrata, dar nu vom vedea o camera tripla in interiorul sau, ci o camera duala, mult mai mica decat acel intreg ansamblu. Chiar si asa, cei de la Apple par sa vrea sa ofere un design identic pentru carcasa pentru iPhone XR 2019 si iPhone 11, iar asta ne va aduce un aspect mult mai urat decat ne-a fi dorit vreodata.

iPhone XR 2019. NOI Imagini cu Design-ul Viitorului Telefon

iPhone XR 2019 imagini design carcasa

iPhone XR 2019. Se poate deasemenea observa foarte usor faptul ca nu vor exista alte modificari pentru carcasa telefonului, Apple incercand sa pastreze restul aspectului nemodificat, cel putin in baza aparentelor. E foarte posibil ca macar unele butoane ale iPhone XR 2019 sa fie modificate in comparatie cu cele din actualele modele de telefoane, dar deocamdata nu exista imagini care sa ne confirme, sau sa ne infirme, modificarile, sau exact cum urmeaza sa arate acestea in final.

iPhone XR 2019. Oricat ne-am dori ca Apple sa ofere un design diferit pentru telefoanele pe care le va lansa in cursul acestui an, din pacate acest lucru e imposibil, lucrurile fiind deja stabilite de catre americani. Putem doar sa ne consolam cu faptul ca atat iPhone XR 2019, cat si iPhone 11 vor avea parte de acelasi design, deci toti cei care-si vor cumpara noile telefoane, vor avea parte de aceleasi schimbari, in contrast cu ceea ce s-a intamplat anul trecut.