iPhone XS este o Camera Foto pentru Profesionisti, zice Apple

iphone xs camera foto

iPhone XS este promovat astazi intr-o noua reclama publicata de catre compania Apple, si vorbim despre cateva noutati interesante prezentate. Mai exact, cei de la Apple se folosesc de un fotograf profesionist pentru a promova iPhone XS ca inlocuitor pentru camerele foto.

iPhone XS este prezentat de catre fotograful ales de Apple ca un telefon ce poate inlocui camera foto oricand. Telefonul are o camera grozava, iar cu putina imaginatie nu e nevoie nici de accesorii profesionale pentru poze grozave.

iPhone XS nu face de unul singur cele mai bune poze, ci e nevoie si de putina interactiune din partea fotografului, insa ideea in sine e interesanta. Apple promoveaza de ceva vreme camerele pentru iPhone, iar ceea ce vedem pentru iPhone XS intra in “normalul” sau.

8 COMENTARII

  1. Din pacate Pixel, P30 pro..ii dau clasa la camera foto per ansamblu. Iphone scoate misto ziua, dar in casa, pe lumina artificiala sau spre seara e over! Tranteste niste artefacte de tot rasul. La al mic al meu la serbare, l-am dus afara cu colegii sa ii fac poze pt ca inauntru, desi era lumina naturala suficienta, imi scotea niste mizerii de nedescris.

  2. Parca aveai Note 9 și nu suporti iPhone-ul de oricare ar fi el,acum faci poze cu XS la al mic la serbare? Ne hotărâm și noi odată ce sa mințim?

  3. Si daca aveam Note 9 care e problema? Stii tu cand si cum mi-am schimbat telefonul? Sau de cate ori il schimb? In fiecare an testez toate modelele de la apple si samsung aparute, daca tot esti curios

  4. Si daca aveam Note 9 care e problema? Stii tu cand si cum mi-am schimbat telefonul? Sau de cate ori il schimb? In fiecare an testez toate modelele de la apple si samsung aparute, daca tot esti curios

  5. De ce iti mai pierzi vremea sa le testezi cand e clar ca iphone e praf,nu?
    Degeaba le testezi daca in timpul testului porti ochelari de cal marca Samsung.

  6. Le testez ca asa am eu chef si ca imi permit. Te oftici? Nu sunt fan nici Samsung nici Apple..asa ca sa nu mori curios