iPhone XS este o Camera Foto pentru Profesionisti, zice Apple

iphone xs camera foto

iPhone XS este promovat astazi intr-o noua reclama publicata de catre compania Apple, si vorbim despre cateva noutati interesante prezentate. Mai exact, cei de la Apple se folosesc de un fotograf profesionist pentru a promova iPhone XS ca inlocuitor pentru camerele foto.

iPhone XS este prezentat de catre fotograful ales de Apple ca un telefon ce poate inlocui camera foto oricand. Telefonul are o camera grozava, iar cu putina imaginatie nu e nevoie nici de accesorii profesionale pentru poze grozave.

iPhone XS nu face de unul singur cele mai bune poze, ci e nevoie si de putina interactiune din partea fotografului, insa ideea in sine e interesanta. Apple promoveaza de ceva vreme camerele pentru iPhone, iar ceea ce vedem pentru iPhone XS intra in „normalul” sau.

Articolul precedentHuawei, VESTEA MARE ASTEPTATA de TOTI Clientii
Articolul următorGMAIL, REVOLUTIE cu Noile Email-uri INTERACTIVE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.