GMAIL, REVOLUTIE cu Noile Email-uri INTERACTIVE

GMAIL. O noua revolutie pentru email-uri este pregatita de catre compania Google, o noua tehnologie va aduce mesajele interactive pentru noi.

GMAIL email INTERACTIV

GMAIL. Compania Google a anuntat anul acesta o revolutie pentru oamenii care folosec serviciile sale de email, pregatind lansarea unor email-uri interactive pentru toti cei care folosesc platforma sa in momentul de fata in lumea intreaga. Puteti vedea in imaginea animata de mai jos cam cum ar trebui sa functioneze aceste email-uri interactive din cadrul platformei GMAIL, ele aducand pentru utilizatori o noua experienta pentru a comunica in acest mod pe internet.

GMAIL. Noua functionalitate este bazata pe tehnologia AMP, promovata de catre compania Google pentru website-uri, iar deocamdata utilizatorii platformei G Suite sunt cei care beneficiaza de aceasta schimbare. Conform celor de la Google, utilizatorii platformei GMAIL vor putea avea posibilitatea de vedea actualizari pentru raspunsurile din email-uri intr-un singur thread, ca si cum ar discuta pe Facebook, de exemplu, raspunsurile putand fi date mai usor, si putand fi citite mai simplu.

GMAIL, REVOLUTIE cu Noile Email-uri INTERACTIVE

gmail email interactiv

GMAIL. Multumita acestor schimbari, utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa acceseze un website in cazul anumitor tipuri de mesaje primite de la diverse companii, sau atunci cand interactioneaza cu ceea ce primesc de la reprezentantii sai. Interesant este ca nu doar GMAIL va avea suport pentru email-urile interactive, iar asta deoarece Yahoo Mail, Microsoft Outlook, si chiar Mail.ru vor avea tehnologia disponibila pentru clienti, ceea ce face ca tehnologia sa ajunga la faorte multa lume foarte rapid.

GMAIL. Deocamdata este implementat doar suport pentru desktop pentru aceasta noua tehnologie, insa compania Google ar urma sa le ofere utilizatorilor suport inclusiv pentru telefoanele mobile, dar deocamdata nu se stie cand ar trebui sa se intample asta. In momentul de fata administratorii din platforma G Suite pot activa noua tehnologie pentru GMAIL in versiune beta, asa ca daca o veti folosi, trebuie sa stiti la ce va expuneti cand alegeti sa utilizati noul sistem pentru a trimite email-uri.

GMAIL. Nu se stie cand ar urma sa fie lansata aceasta noua tehnologie pentru utilizatorii obisnuiti din cadrul platformei de email, asa ca ramane doar sa asteptam sa vedem cand vor fi facute anunturile oficiale.