Huawei, VESTEA MARE ASTEPTATA de TOTI Clientii

Huawei. O veste extrem de buna vine astazi pentru compania chinezeasca, iata ce i se pregateste pentru rezolvarea problemelor foarte mari.

huawei casa alba

Huawei. In mod complet neasteptat, compania americana are astazi parte de o veste foarte importanta, pe care foarte multi dintre clientii sai o asteptau de foarte multa vreme. Mai exact, Russell T. Vought, omul care decide bugetul Casei Albe, a declarat ca doreste o amanare cu 2 ani a unei parti din sanctiunile impuse impotriva celor de la Huawei , iar asta deoarece interdictiile ar afecta serviciile telecom furnizate catre guvernul SUA.

Huawei. Declaratia a luat foarte multa lume prin surprindere, iar asta deoarece ea vine in contradictie cu tot ceea ce a spus Donald Trump pana acum, presedintele SUA semnand ordinul pentru sanctionarea chinezilor. In ciuda unei amanari cu trei luni a unor sanctiuni impuse impotriva Huawei , iata ca se doreste o noua amanare, dar aici am putea vorbi doar despre partea telecom, daca nu se va da o exceptie mai larga pentru companie.

Huawei, VESTEA MARE ASTEPTATA de TOTI Clientii

Huawei. Vestea de astazi vine la mai putin de o zi dupa ce ieri ministrul finantelor din SUA, Steve Mnuchin, a afirmat ca Donald Trump ar fi dispus sa mai relaxeze sancitunile pe care le-a pus impotriva companiei chinezesti. Conditia ca acest lucru sa se intample are la baza ajungerea la un acord cu China in privinta unui acord comercial favorabil pentru ambele tari, insa ar exista si anumite conditii in ceea ce priveste masurile de securitate pentru produse.

The White House’s acting budget chief is pressing for parts of the US’s Huawei ban to be delayed an additional two years. The ban could dramatically reduce the number of telecom manufacturers capable of supplying services to the government, says Russell T. Vought, the acting director of the Office of Management and Budget. He also says it could disproportionately affect telecom companies that serve rural areas.

Huawei. Practic, dupa mai bine de o luna si jumatate de chin, compania chinezeasca pare sa aiba intr-un final parte de vesti bune in ceea ce priveste situatia in care se afla, iar asta ar putea s-o ajute si cu telefoanele. In momentul de fata Huawei se chinuie sa copieze tot ceea ce i-a fost interzis prin ordinul prezidential impus de catre Donald Trump, insa e greu de spus daca va si reusi, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in final cu produsele sale.

Huawei. Cred ca in urmatoarele cateva saptamani situatia companiei chinezesti va incepe sa devina din ce in ce mai buna, iar asa va avea ocazia sa-si lanseze produsele la care lucreaza de cateva luni bune de zile.

3 COMENTARII