Google Pixel 4. Noul Design CONFIRMAT OFICIAL

Google Pixel 4. Noul design pentru telefon a fost confirmat oficial de catre compania Google cu mult timp inainte ca prezentarea sa aiba loc.

Google Pixel 4 confirmat

Google Pixel 4. Noul design al telefonului a fost confirmat oficial de catre compania Google inainte de a fi prezentat oficial, ceva ce nu prea fac in mod obisnuit producatorii de telefoane mobile. In mod complet neasteptat, astazi pe Twitter a fost confirmat fara dubiu faptul ca Google Pixel 4 va avea un design care va semana foarte mult cu cel al iPhone 11, cel putin in ceea ce priveste componenta patrata in care va fi inclusa noua camera.

Google Pixel 4. Nimeni nu stie de ce a ales Google sa confirme atat de usor design-ul telefoanelor sale, insa asa stim cu foarte mult timp inainte ca putina lume va fi entuziasmata de felul in care vor arata. Cu doar o zi inainte, Google Pixel 4 a avut alte cateva noutati dezvaluite in premiera inainte de a fi oferite, iar mai jos le puteti vedea, cei de la Google evitand sa ofere alte detalii separat de cele privind design-ul final.

Google Pixel 4. Noul Design CONFIRMAT OFICIAL

Google Pixel 4. Pentru aceasta noua camera, telefoanele vor avea implementat ceea ce se numeste “senzor spectral”, iar desigur ca detalii despre ceea ce va oferi nu este cunoscut deocamdata. In ciuda acestui lucru, senzorii de acest gen sunt in mod normal folositi pentru a inregistra razele X, lumina ultravioleta, cea cu infrarosu, deci Google Pixel 4 ar trebui sa ofere o posibila premiera foarte interesanta pentru utilizatorii sai.

Google Pixel 4. Se pare ca telefonul nu va avea nici vreun decupaj, sau perforatie, ci o “frunte”, adica o bucata dintre carcasa si ecran va ramane “goala” pentru a fi ascunsa camera frontala, dar si senzorii acesteia. Mai mult decat atat, ambele modele din serie, adica atat Google Pixel 4, cat si Google Pixel 4 XL, urmeaza sa aiba acelasi design pentru ecran si carcasa, fara a se mai face diferentieri, asa cum s-a intampalt cu versiunile de anul trecut.

Google Pixel 4. Desi nu a fost deocamdata anuntata, prezentarea ar trebui sa aiba loc undeva prin octombrie, asa cum s-a intampalt si cu modelele oferite in trecut de catre compania americana.