Samsung GALAXY S9. UPDATE cu NOI Functii MAJORE

Samsung GALAXY S9. Un update foarte important cu functii majore a fost lansat astazi de catre compania Samsung, iata ce noutati importante aduce pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S9 update

Samsung GALAXY S9. Un nou update important a fost lansat pentru seria de telefoane pusa in vanzare la inceputul anului trecut de catre compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, vorbim despre un update care este distribuit in lumea intreaga pentru utilizatorii Samsung GALAXY S9, sau S9 Plus in momentul de fata, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor imbunatatiri care sa-i faca dornici sa-i mai cumpere telefoanele mobile.

Samsung GALAXY S9. Noul update are denumirea June Security Patch, si desigur ca aduce rezolvari pentru probleme de securitate care au fost intalnite pentru telefoanele companiei coreene pana acum. Separat de asta, actualizarea aduce functia Night Mode pentru inregistrarea de poze folosind aplicatia Camera, aceasta functie ajungand pe Samsung GALAXY S9 dupa ce a fost lansata pe Samsung GALAXY S10 pentru a inregistra poze pe timp de noapte.

Samsung GALAXY S9. UPDATE cu NOI Functii MAJORE

Samsung GALAXY S9 update

Samsung GALAXY S9. E interesant ca functia Night Mode ajunge pe aceste modele, compania Samsung oferind-o exclusiv pentru seria S10 inca de la lansare, si s-a crezut ca nu va fi portata pentru a nu fi afectate vanzarile. Separat de asta, camera este imbunatatita pentru a inregistra poze si mai bune, utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S9 urmand a se bucura de aceasta imbunatatire substantiala imediat dupa instalarea noului update.

Samsung GALAXY S9. Clientii de telefoane vor vedea deasemenea imbunatatiri pentru aplicatiile Mesaje, Contacte, sau Galerie, deci vor trebui sa aiba parte de o experienta mult mai buna decat in trecut. Cu o dimensiune de 575 MB, update-ul este considerabil, si e destul de clar ca utilizatorii Samsung GALAXY S9 vor beneficia de imbunatatiri insemnate dupa instalarea sa, ceea ce este in final o veste excelenta.

Samsung GALAXY S9. Actualizarea este pusa in distributie pentru clientii din Asia in momentul de fata, dar e posibil sa ajunga foarte curand inclusiv pe telefoanele celor din Europa, poate chiar si Romania.