Facebook a gasit trucul pentru a te lega de prieteni

Facebook a gasit un truc foarte bun pentru a te tine legat de prieteni si de reteaua sa de socializare, iata cu ce vrea sa te tina ocupatin fiecare zi.

Facebook comentarii prieteni

Facebook a anuntat ieri ca face o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga in ideea de a ii ajuta sa aiba parte de o expreienta mai buna in folosirea retelei de socializare, dar si de a ii tine mai mult ocupati. Facebook se confrunta de ceva vreme cu probleme mari in ceea ce priveste tinerea utilizatorilor ocupati in cadrul retelei de socializare, asa ca a decis sa faca noi modificari pentru News Feed care vor aduce mai multe comentarii in atentia noastra.

Facebook a anuntat ca incepand de zilele acestea va afisa in News Feed mai multe dintre discutiile la care participam in mod activ, sau am participat, ori cele de care am fi interesati, sau la care am putea fi interesat sa participam. Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru a ghici discutiile de care ar fi interesati utilizatorii din cadrul retelei de socializare, deci e posibil ca nu tot ceea ce este recomand sa fie intr-adevar si pe placul nostru, sau sa interactionam cu acel continut.

Facebook va alege cu prioritate discutii care ii implica si pe prietenii cu care purtam conversatii mai des, compania fiind de parere ca utilizatorii sunt dornici sa interactioneze mai des cu prietenii lor. Discutiile ale caror comentarii vor deveni vizibile in News Feed sunt doar cele publice de pe conturi sau pagini din cadrul retelei de socializare Facebook, deci nu vom vedea si ceea ce se publica pentru postari, sau conturi, care sunt private.

Facebook afiseaza mai multe comentarii pentru a te tine ocupat mai mult

Facebook comentarii prieteni news feed

Facebook a analizat de-a lungul anilor tot ceea ce facem in reteaua sa de socializare, astfel ca acum lanseaza aceste schimbari fix in baza acelor interactiuni, pentru ca altceva mai bun nu are de facut. Facebook spune ca utilizatorii raman in continuare cu optiunea de a modera comentariile de la discutiile lor, iar cele care incalca regulile generale de utilizare ale platformei vor fi sterse in mod automat de catre ea.

Facebook spune deasemenea ca va incerca sa tina departe de utilizatori conversatiile care au la baza informatii false, fie a e vorba despre cele publicate la postari cu si despre stiri false, sau doar la discutii cu informatii false. Compania va analiza singura continutul care este publicat in cadrul retelei de socializare, si va decide ce anume trebuie sters, sai ce poate fi afisat pentru utilizatorii Facebook, astfel ca intr-o anumita masura ar trebui sa fim protejati.

Facebook a facut mai multe schimbari in cadrul retelei de socializare in ultima perioada, iar asta in conditiile in care lumea se tot indeparteaza de ea pentru a alege Instagram, sau alte website-uri alternative. Facebook incerca sa tot gaseasca solutii pentru a opri exodul, ia schimbarile pentru News Feed par sa fie intotdeauna cea mai simpla solutie pentru problemele de acest gen, chiar daca lumea nu e intotdeauna interesata de comentarii.

Facebook spune ca aceasta modificare n-ar trebui sa aiba vreun impact negativ asupra celor care ii folosesc reteaua de socializare, insa ramane de vazut in ce masura oamenii vor avea o experienta buna in final.