Samsung GALAXY S11, NU va fi atat de grozav precum te astepti

0

Samsung GALAXY S11 grozav

Samsung GALAXY S11 este in momentul de fata unul dintre 3 – 4 telefoane mobile premium importante pe care lumea smartphone le va avea lansate in urmatoarele 9 – 10 luni, si vom vorbi intens despre el in perioada urmatoare. Pana acum au aparut o gama foarte variata de zvonuri cu privire la acest model de smartphone, iar Samsung GALAXY S11 este prezentat de catre unii ca fiind un telefon grozav, exceptional, care va sparge piata Android, dar lucrurile nu vor sta chiar asa.

Samsung GALAXY S11 este asteptat de catre multi fani ai companiei Samsung cu un ecran care nu mai are perforatie, si are camera ascunsa sub el, sau care nu mai are absolut deloc margini, intregul design fiind grozav, dar greu de realizat. In ciuda tuturor zvonurilor care sustin ca Samsung GALAXY S11 va fi un telefon exceptional, realitatea este ca diferentele fata de actuala serie de telefoane nu vor fi chiar atat de mari, iar noutatile majore, precum cele din 2019, vor lipsi.

Samsung GALAXY S11 va avea acelasi decupaj in ecran, fara ca diagonala sa fie modificata substantial, asa cum crede multa lume, si ar fi bine ca toti fanii sa fie obisnuiti cu asta chiar din acest moment. O camera quad ar putea fi implementata in Samsung GALAXY S11, insa in comparatie cu cea din actualele modele diferentele vor fi minore, pentru ca ce de-al patrulea senzor de imagine e unul ToF, si va aduce imbunatatiri doar pentru pozele cu efect de adancime.

Samsung GALAXY S11 nu va avea prea multe noutati grozave

Samsung GALAXY S11 chiar daca pe partea de design nu vor exista imbunatatiri majore pentru telefoanele din aceasta serie, pentru componentele interne ar trebui sa existe ceva schimbari interesante. In primul rand, Samsung GALAXY S11 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 865, dar si un nou model de chip Exynos, probabil 9830, ambele urmand a fi produse folosind procese de fabricatie de 7nm EUV, sau poate chiar de 5nm, ceea ce ar aduce mari avantaje.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aiba si o baterie de capacitate mai mare, insa desigur ca nu-mi imaginez ca va exista o schimbare substantiala in capacitatea sa de a stoca energie. Nu trebuie uitat nici faptul ca Samsung GALAXY S11 nu va mai avea nici port audio de 3.5mm, Samsung ironizand Apple pentru aceasta modificare inca din momentul in care iPhone 7 a fost lansat, dar acum face exact aceasta schimbare pentru telefoanele pe care le vinde.

Samsung GALAXY S11 va fi cu siguranta mai scump in comparatie cu modelele lansate anul acesta, insa e improbabil ca diferenta sa fie una substantiala, care ar putea tine departe fanii companiei coreene. Samsung GALAXY S11 va avea cu siguranta si modificari care vor aduce imbunatatiri pe partea software, fie pentru camera, sau pentru functionalitatea generala, insa e greu de spus daca acestea vor fi suficient de importante pentru a atrage fanii.

Samsung GALAXY S11 va fi mai mult ca sigur prezentat in primavara anului 2020, probabil in a doua parte a lunii februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la inceput de martie.