OnePlus 7 PRO. Cum isi BATE JOC de Apple, Huawei, Samsung

OnePlus 7 PRO. Compania chinezeasca isi bate joc de Apple, Samsung, Huawei printr-o noua reclama care pune in evidenta specificatiile superioare ale telefoanelor sale.

OnePlus 7 PRO ras

OnePlus 7 PRO. Cel mai nou si mai scump telefon lansat vreodata de catre chinezii de la OnePlus are parte de si o promovare foarte agresiva, menita sa atraga noi clienti din randul celor care folosesc telefoane Apple, Huawei, Samsung. In aceasta idee, pentru promovarea OnePlus 7 PRO a fost lansata o noua reclama care pune accent pe ecranul cu rata de refresh de 90 Hz pe care compania l-a implementat cu foarte multa mandrie.

OnePlus 7 PRO. Chinezii incep sa rada de Apple, Samsung, Huawei pentru faptul ca inca mai au decupaje, sau perforatii, in ecranele telefoanelor, in loc sa renunte in totalitate la acestea, in favoarea unor ecrane mai simple. OnePlus 7 PRO a scapat de decupaj multumita mutarii camerei frontale in carcasa, de unde este ridicata in momentul in care utilizatorii vor sa-si faca selfie-uri, ceea ce la Apple, Samsung, sau Huawei, inca nu vedem pentru telefoane.

OnePlus 7 PRO. Cum isi BATE JOC de Apple, Huawei, Samsung

OnePlus 7 PRO. Luand in ras telefoanele de la Apple, Huawei, Samsung, chinezii promoveaza ecranul cu rata de refresh de 90 Hz, care aduce o fluiditate fara egal pentru folosirea sistemului de operare Android. Din pacate, noul ecran aduce pentru OnePlus 7 PRO si probleme cu atingeri “fantoma”, adica ecranul incepe sa genereze singur interactiuni fara ca utilizatorii sa-l atinga, insa desigur ca OnePlus nu prezinta asta in reclamele pe care le face.

OnePlus 7 PRO. Telefonul cu sistem de operare Android aduce pentru utilizatorii sai noi tehnologii care nu exista in alte modele, iar aici ma refer la ecranul de 90 Hz si mediul de stocare UFS 3.0, produs de Samsung. Desigur ca nu are sisteme de sisteme de incarcare rapida, sau camere, la fel de bune precum ale Huawei, insa vine cu acele doua schimbari importante, plus lipsa decupajului, iar asta va intari trend-ul imbunatatirii design-urilor telefoanelor.

OnePlus 7 PRO. Desi nu este cel mai bun telefon Android de pe piata, si nici cel mai lipsit de probleme, pretul cu 250 de euro mai mic decat al telefoanelor Samsung, sau Huawei, il face foarte atractiv.