RCS & RDS. Anuntul IMPORTANT ce Vizeaza TOTI Clientii ROMANI

RCS & RDS. Un anunt foarte important a fost facut pentru clientii din Romania, dar si cei care vor sa devina clienti, iata ce oferta grozava a fost lansata.

RCS & RDS oferta digi

RCS & RDS. Toti clientii romani ai operatorului de telefonie mobila sunt vizati de un anunt foarte important de care toti trebuie sa stie in acest moment, mai ales ca vorbim despre ceva ce e disponibil doar limitat. Mai exact, acum vreo 2 luni a fost pornita o campanie speciala pentru clientii operatorului, dar si restul romanilor, care sunt interesati sa contracteze serviciile celor de la RCS & RDS, si sa beneficieze de o oferta grozava astazi.

RCS & RDS. Mai exact, grupul de telecomunicatii a initiat o campanie de reduceri pentru serviciile Digi Net si Digi TV in Romania, oferindu-le clientilor 50% reducere timp de doua luni la abonamentele pentru acestea. Oricare dintre abonamentele pentru serviciile Digi Net si Digi TV de la RCS & RDS pot beneficia de aceasta reducere in Romania in momentul de fata, indiferent daca persoanele care le contracteaza sunt clienti ai grupului, sau vor deveni clienti.

RCS & RDS. Anuntul IMPORTANT ce Vizeaza TOTI Clientii ROMANI

RCS & RDS. Probabil stiti deja ca Digi TV este serviciul de televiziune din Romania cu cei mai multi clienti, grupul de telecomunicatii fiind lider pe acest segment, fara ca vreo alta companie sa poata opune vreo rezistenta. In aceeas masura, Digi Net este fara discutie cel mai bun serviciu de internet fix din Romania in momentul de fata, RCS & RDS oferind fara discutie cea mai buna experienta posibila pentru cei care vor sa aiba internet in propria casa.

„COMANDĂ ACUM DIGI NET SAU DIGI TV ȘI BENEFICIEZI DE 50% REDUCERE LA ABONAMENT TIMP DE 2 LUNI. Tu alegi să te abonezi la Digi Net Fiberlink sau Digi TV, iar noi îți oferim 2 luni reducere la abonament pe factură.”

RCS & RDS. Desi campania a inceput deja de ceva timp, grupul a extins-o de doua ori, si a facut acelasi lucru acum, permitandu-le romanilor sa profite de ea pana in data de 31 august 2019, deci va puteti bucura de reduceri foarte bune. RCS & RDS stie cat de bune sunt serviciile sale, insa chiar si asa, ofera preturi promotionale foarte bune pentru clientii sai, si ar fi bine sa beneficiati de orice fel de gratuitate in acest moment.

RCS & RDS. Desigur ca in oferta grupului de telecomunicatii exista si multe alte reduceri foarte bune pentru produse si alte servicii, asa ca va puteti bucura si de multe alte promotii interesante.

Articolul precedent15 IUNIE 2019 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Articolul următorSamsung GALAXY S9 la eMAG cu 1800 LEI Pret REDUS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.