Google Chrome. SURPRIZA MARE Pregatita pentru Utilizatori

Google Chrome. O surpriza foarte mare este pregatita pentru utilizatori de catre compania Google, iata ce ne va oferi compania americana foarte curand.

Google Chrome teme

Google Chrome. O surpriza foarte mare este pregatita de catre compania Google pentru utilizatorii care ii folosesc browserul in viata de zi cu zi, si cred ca unii asteptau sa poata face asta, inca de acum cativa ani buni. Mai exact, incepand cu o viitoare versiune, Google Chrome urmeaza sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a folosi teme pentru browser in ideea de a il personaliza in vederea imbunatatirii experientei obisnuite de utilizare.

Google Chrome. In Chrome Web Store exista foarte multe teme pe care utilizatorii browserului le pot instala chiar in acest moment, plus diverse alte pachete de personalizare a software-ului de navigare pe internet. Desigur ca nu multa lume stie ca poate folosi teme pentru Google Chrome, astfel ca este implementata direct in browser optiunea de a face mai usor acest lucru, pentru ca lumea sa-si personalizeze mai usor browserul.

Google Chrome. SURPRIZA MARE Pregatita pentru Utilizatori

Google Chrome teme personalizare
Google Chrome permite personalizarea temelor.

Google Chrome. Accesarea meniului unde pot fi instalate rapid si temele pentru browser se face folosind butonul Customize din interfata pentru paginile noi deschise in cadrul software-ului de catre utilizatori. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata optiunile de personalizare pentru Google Chrome in aceasta noua versiune a browserului, totul fiind foarte simplu de utilizat, asa cum ar fi trebuit sa fie inca de acum mult timp.

Google Chrome teme scurtaturi
Google Chrome va permite personalizarea si eliminarea scurtaturilor.

Google Chrome. Noua versiune permite deasemenea personalizarea scurtaturilor care sunt disponibile intr-o noua pagina in care vrem sa deschidem un website, dar si dezactivarea acestora, daca nu avem nevoie de ele. Aceste noi optiuni sunt disponibile pentru activare prin flag-uri speciale pe care Google Chrome le are in momentul de fata, deci nu toata lumea le poate vedea, astfel ca indiferent daca instalati versiunea Canary, e posibil sa nu le vedeti.

Google Chrome. De la versiunea Canary si pana la o versiune publica e cale lunga, asa ca aceste actualizari sunt inca departe de a fi lansate oficial.