Huawei. OFICIAL, Anuntul DEZASTRUOS despre Telefoanele Sale

Huawei. Compania chinezeasca a confirmat in mod oficial dezastru spre care se indreapta in anul 2019 telefoanele sale, iata ce au declarat managerii sai.

Huawei dezastru

Huawei. La aproape doua luni din momentul in care sanctiunile SUA au fost impuse impotriva companiei chinezesti, iata ca astazi avem si primul anunt oficial care confirma dezastrul in care se afla compania. Mai exact, cei de la Huawei au confirmat pentru presa faptul ca se asteapta ca vanzarile lor internationale sa scada cu 40% – 60% in urmatoarele luni din cauza acestor sanctiuni, ceea ce reprezinta un adevarat dezastru pentru ea.

Huawei. In numar de unitati, asta inseamna ca intre 40 si 60 de milioane de telefoane ale companiei chinezesti nu ar mai urma sa fie vandute in cursul acestui an, ceea ce i-ar readuce sub Apple in volumul de vanzari. Totul are la baza faptul ca Huawei nu mai poate lansa noi modele de telefoane din cauza faptului ca nu poate licentia Android, si nu poate folosi componente de la companii americane, insa nici nu poate oferi noi actualizari pentru Android.

Huawei. OFICIAL, Anuntul DEZASTRUOS despre Telefoanele Sale

Huawei. Pentru a compensa aceasta scadere uriasa in vanzari, compania vrea sa isi creasca substantial vanzarile in China in cursul urmatoarelor luni, insa Xiaomi, Vivo, Oppo, sigur vor opune rezistenta serioasa. Huawei vrea sa investeasca mai mult in promovarea produselor sale, si vrea sa isi extinda reteaua de distributie din China, insa nu toti managerii companiei sunt de acord ca obiectivele de vanzari impuse de catre conducere sunt realizabile.

“Huawei sales and marketing managers are internally charting a drop in volumes of anywhere between 40 million to 60 million smartphones this year. China’s largest technology company is crunching internal estimates and exploring options including pulling the latest model of its marquee overseas label, the Honor 20. The device begins selling in parts of Europe June 21 including France and the U.K., but executives are monitoring the launch and may cut off shipments if it sells poorly as expected.”

Huawei. Compania se pregateste sa lanseze Honor 20 pe 21 iunie in Franta, telefonul fiind produs inainte de a fi impuse sanctiunile din SUA, dar daca nu va inregistra vanzari bune, il va scoate din distributie. Chinezii de la Huawei sunt constienti de faptul ca oamenii nu-i mai privesc brandul cu ochi atat de buni, asa ca incearca acum sa se foloseasca de piata din China pentru a-si sustine intr-o buna masura ceea ce au construit de-a lungul anilor.

Huawei. Daca managerii companiei recunosc in mod oficial faptul ca problemele sunt foarte mari in momentul de fata, atunci e cat se poate de clar ca lucrurile nu se indreapta spre o rezolvare rapida pentru ei.