Huawei. Tara din EUROPA care SFIDEAZA RISCURILE, dar si SUA

Huawei. O prima tara importanta din Europa sfideaza riscurile si avertismentele facute de catre SUA, iata ce decizie majora a luat, si ce consecinte exista.

Huawei 5g spania

Huawei. O foarte mare si importanta tara europeana a decis sa sfideze riscurile, dar si avertizarile din SUA, iar asta demonstreaza ca nu toata lumea crede in ceea ce spune Donald Trump, si administratia prezidentiala de acolo. Mai exact, in Spania a fost lansata prima retea 5G locala, operatorul de telefonie mobila Vodafone luand decizia de a folosi echipamente de telecomunicatii de la Huawei pentru a crea intreata infrastructura pentru serviciile oferite acolo.

Huawei. In ciuda faptului ca Vodafone a descoperit software de spionare in echipamentele pe care chinezii i le-au furnizat in Italia, compania a decis sa faca reteaua din Spania tot in baza produselor ei. 15 orase din Spania au incepand de saptamana aceasta acoperire 5G multumita celor de la Vodafone, dar si a echipamentelor furnizate de catre cei de la Huawei, compania avand parte de foarte multe contracte pentru 5G la nivel global.

Huawei. Tara din EUROPA care SFIDEAZA RISCURILE, dar si SUA

Huawei. Echipamente de la Ericsson sunt deasemenea folosite de catre cei de la Vodafone pentru reteaua de telefonie mobila 5G din Spania, insa nu se stie ce raport au fost folosite produse de la cele doua companii. In ciuda acestui lucru, alegerea celor de la Huawei pentru a crea retelele 5G este foarte interesanta, iar asta pentru ca Uniunea Europeana urmeaza sa decida in iulie daca va interzice echipamentele de telecomunicatii ale chinezilor in toate tarile, sau nu.

“Spain became one of the first European countries to roll out a 5G network as Vodafone Spain commercially launched the service in 15 cities, including Madrid and Barcelona, in cooperation with Chinese telecom giant Huawei. The company uses equipment from both Swedish manufacturer Ericsson and Huawei,”

Huawei. Pana atunci, un operator din Elvetia, numit Sunrise, a anuntat intentia de a lansa o retea 5G facuta tot cu echipamente ale chinezilor, ceea ce ar fi o noua sfidare la adresa avertismentelor facute de catre americani. Huawei se poate lauda cu o foarte mare realizare in Europa iar asta pentru ca in Marea Britanie operatorii au refuzat sa-i foloseasca echipamentele, acelasi lucru fiind facut inclusiv in Franta, sau Germania, operatorii evitand sa isi asume riscuri.

Huawei. Acestea fiind spuse, iata ca exista totusi si motive de bucurie pentru cei care sunt fani ai companiei coreene, deoarece nu toata lumea a ales sa renunte la produsele pe care le-a creat.