Samsung GALAXY NOTE 10. Iata DIFERENTELE dintre cele 2 Modele

Samsung GALAXY NOTE 10. Diferentele dintre cele 2 modele de telefoane create de catre compania Samsung sunt prezentate astazi in imagini pentru toti fanii.

Samsung GALAXY NOTE 10 diferente telefoane

Samsung GALAXY NOTE 10. In cazul in care ati uitat acest lucru, sau nu stiati, anul acesta vor fi lansate doua modele din aceasta serie de telefoane, unul standard, si unul Pro, ceea ce va aduce mai multa diversitate pentru clienti. Compania Samsung va lua multa lume prin surprindere cu aceasta strategie noua pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY NOTE 10, ideea fiind de a avea cat mai multa diversitate, si de a creste vanzarile la nivel global.

Samsung GALAXY NOTE 10. Multumita producatorilor de carcase pentru telefoane, iata ca acum avem ocazia de a vedea si care vor fi diferentele dintre aceste doua modele de telefoane, camera fiind cea care va conta. Puteti vedea ca modelul standard al telefoanelor din seria Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o camera tripla standard, in timp ce modelul Pro va avea o camera quad, cu un senzor de imagine ToF integrat in plus.

Samsung GALAXY NOTE 10. Iata DIFERENTELE dintre cele 2 Modele

Samsung GALAXY NOTE 10 diferente modele

Samsung GALAXY NOTE 10. Practic, versiunea standard a seriei va avea camera care a fost implementata in telefoanele GALAXY S10, in timp ce versiunea Pro va avea camera integrata in Galaxy S10 Plus 5G. Acel senzor de imagine ToF le va aduce utilizatorilor de telefoane Samsung GALAXY NOTE 10 posibilitatea de a face poze foarte bune cu efect bokeh, de adancime, acelasi lucru fiind oferit inclusiv pentru Huawei P30 Pro de catre chinezi pentru clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10. Diferenta dintre camerele celor doua telefoane mobile va conta mult pentru cei care fac poze in mod constant in viata de zi cu zi, dar si pentru cei care folosesc sisteme de realitate augmentata. Desigur ca intre cele doua modele de telefoane din seria Samsung GALAXY NOTE 10 vor exista diferente majore si in ceea ce priveste preturile, adica de cel putin 200 de dolari, deci ramane doar ca telefoanele sa fie prezentate in mod oficial.

Samsung GALAXY NOTE 10. Acestea fiind spuse, ramane doar ca in vara telefoanele sa fie prezentate in mod oficial pentru toata lumea, si sa aflam daca zvonurile se vor dovedi a fi adevarate, sau nu.