Huawei P30 PRO. iata Cum INCEARCA Huawei sa EVITE DEZASTRUL

Huawei P30 PRO. Iata cum incearca Huawei sa evite dezastrul care a fost confirmat inclusiv de catre fondatorul companiei chinezesti in mod oficial.

Huawei P30 PRO recuperare

Huawei P30 PRO. Dupa cum prea bine stiti deja inca din cursul zilei de ieri, Huawei a confirmat o scadere abrupta a vanzarilor de telefoane dupa impunerea sanctiunilor de catre SUA, ea fiind complet luata prin surprindere. Desi chinezii s-au pregatit in ultimele luni pentru ceea ce se intampla acum, iata ca sanctiunile au o “putere” atat de mare incat vanzarile companiei au scazut cu 40% – 60% in ultima luna de zile, fara vreo sansa de a isi reveni prea curand.

Huawei P30 PRO. Vorbim aici despre vanzarile internationale ale chinezilor, deoarece in China lucrurile merg bine, ca si pana acum, iar o noua versiune din aceasta serie de telefoane urmeaza sa fie lansata pentru a impulsiona vanzarile. Mai exact, v-am spus despre versiunea cu 12 GB RAM a unui model nou al Huawei P30 PRO, aceasta fiind certificata deja de catre autoritatile de la TENNA pentru punere in distributie, dar nu se stie si cam cat ar trebui sa coste.

Huawei P30 PRO. iata Cum INCEARCA Huawei sa EVITE DEZASTRUL

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca vorbim despre un model premium de telefon, e destul de clar ca nu va putea acoperi foarte mult din scaderea in vanzarile internationale, dar sigur va mai creste vanzarile in China. Este de asteptat ca acest nou model al Huawei P30 PRO sa fie combinat si cu alte modele ieftine de la Huawei, sau Honor, acestea fiind cele care inregistreaza cele mai bune vanzari in intreaga lume pentru chinezi.

Huawei P30 PRO. Nu se stie cam cu cat mai scump ar trebui sa fie acest nou model cand va ajunge in magazine, dar e de asteptat sa existe diferente fata de modelele care sunt vandute in momentul de fata pe piata. E posibil ca diferenta sa fie modica, si desigur ca aceasta versiune a Huawei P30 PRO va ajunge pe pietele internationale, nu doar in mod neoficial, ci si oficial, pentru ca Huawei il poate vinde oriunde, deoarece seria a fost deja lansata.

Huawei P30 PRO. In momentul de fata nu exista date clare cu privire la momentul in care telefonul ar trebui sa fie pus in mod oficial in vanzare, insa e posibil sa isi faca aparitia in magazine chiar luna aceasta.

2 COMENTARII

  1. Si-au dat cu firma-n cap si la treaba cu cardula ala NM. 69 de euro pt 128GB in conditiile in care microSD SanDisk si Samsung U1 si U3 de 128Gb sunt sub 30 de euro :)))

  2. Si-au dat cu firma-n cap si la treaba cu cardula ala NM. 69 de euro pt 128GB in conditiile in care microSD SanDisk si Samsung U1 si U3 de 128Gb sunt sub 30 de euro :)))