HUAWEI P30 PRO. UPDATE LANSAT Astazi cu Noutati IMPORTANTE

HUAWEI P30 PRO. Un update cu noutati importante a fost lanst astazi de catre compania Huawei pentru clienti, iata ce imbunatatiri aduce la nivel global.

HUAWEI P30 PRO emui

HUAWEI P30 PRO. Un update foarte important a fost lansat la nivel global astazi pentru telefoanele companiei Huawei, iar asta in ciuda faptului ca Google nu-i permite sa mai ofere actualizari majore pentru Android. Actualizarea de astazi pentru HUAWEI P30 PRO este EMUI 9.1.0.178, si aduce modificari doar pentru functionalitatea oferita de catre chinezi pentru telefon, fara a implementa ceva ce Google a lansat dupa ce sanctiunile SUA au fost impuse.

HUAWEI P30 PRO. Acest update a fost lansat acum cateva saptamani in China, si stim deja care sunt cate dintre noutatile ce au fost implementate in el, unele fiind oferite in plus in comparatie cu ceea ce au primit chinezii. HUAWEI P30 PRO aduce in primul rand imbunatatiri pentru cititorul de amprente integrat in ecran, acesta urmand a face scanarea mult mai exact, dar si mult mai rapid, deci experienta de utilizare ar trebui sa fie cu mult mai buna.

HUAWEI P30 PRO. UPDATE LANSAT Astazi cu Noutati IMPORTANTE

HUAWEI P30 PRO. O alta schimbare foarte importanta este implementarea unei functii numite DC Dimming, ea avand menirea de a elimina fluctuatiile in luminozitatea ecranului in timpul folosirii. Aceasta este o problema a ecranelor AMOLED, iar noul update pentru HUAWEI P30 PRO o rezolva pentru utilizatorii care vor sa activeze functia, iar separat de asta este imbunatatita inclusiv calitatea audio pentru folosirea de dispozitive Bluetooth terte.

HUAWEI P30 PRO. Cele mai importante schimbari sunt totusi pentru camera, iar asta deoarece telefonul va face de acum poze mult mai clare, mai naturale, si cu efect HDR aplicat mult mai bine in raport cu lumina naturala. Acelasi lucru urmeaza sa fie oferit inclusiv pentru clipurile video care sunt facute folosind HUAWEI P30 PRO, iar cei care utilizeaza functia Night Mode in viata de zi cu zi, vor avea deasemenea parte de o surpriza foarte placuta dupa instalarea noului update.

HUAWEI P30 PRO. Actualizarea este distribuita la nivel global in momentul de fata de catre compania Huawei, si ar trebui sa ajunga inclusiv in Romania in perioada urmatoare, asa ca ar trebui sa aveti rabdare pana va fi listat.