iPhone 12 vs 12 Max: ASA vor ARATA cu Noile Ecrane

iPhone 12 si iPhone 12 Max sunt astazi prezentate intr-o prima comparatie care ne arata cum vor fi facute schimbarile mari pentru ecranele telefoanelor.

iPhone 12 arata

iPhone 12 si iPhone 12 Max au avut anuntate saptaman aceasta modificari extrem de importante pentru ecranele de care se vor bucura clientii, compania Apple urmand a lua multa lume prin surprindere cu modificarile sale. Mai exact, ecranul iPhone 12 ar urma sa fie mai mic decat cel al iPhone XS, sau iPhone 11, in timp ce ecranul iPhone 12 Max ar urma sa fie mai mare decat cel din iPhone XS Max, sau iPhone 11 Max.

iPhone 12 ar trebui sa fie lansat cu un ecran OLED care are diagonala de 5.4 inch, in timp ce iPhone 12 Max ar trebui sa fie lansat cu un ecran OLED care are diagonala de 6.7 inch, ambele superiore celor din iPhone 11. iPhone 12 va avea, deci, un ecran cu 0.4 inch mai mic decat cel din iPhone 11, in timp ce iPhone 12 Max va avea unul cu 0.3 inch mai mare decat cel din iPhone 11 Max, strategia celor de la Apple fiind destul de ciudata.

iPhone 12 vs 12 Max: ASA vor ARATA cu Noile Ecrane

iPhone 12 arata ecran

iPhone 12 si iPhone 12 Max sunt astfel prezentate astazi in doua imagini concept care ne arata cat de mare ar trebui sa fie diferenta de 1.3 inch intre diagonalele telefoanelor, cea mai mare de pana acum. Compania Apple va diferentia telefoanele din seria iPhone 12 si mai mult in comparatie cu telefoanele din seriile iPhone XS, sau iPhone 11, iar asta desi acum clientii sai prefera sa cumpere telefoanele cu ecranele cele mai mari.

iPhone 12 arata carcasa

iPhone 12 si 12 Max ar trebui sa cam schimbe acest lucru, deoarece nu la fel de multa lume va cauta sa cumpere un telefon care are ecran cu diagonala de 6.7 inch, chiar daca diferenta fata de iPhone 11 Max va fi mica. In momentul de fata mai nimeni nu intelege care e strategia Apple pentru seria de telefoane iPhone 12, dar e posibil ca americanii sa vrea sa ofere pentru clienti o alternativa mai mica din moment ce iPhone SE 2 n-a mai fost lansat.