iPhone 12. Noile Ecrane aduc SCHIMBARI ce te vor DA PE SPATE

iPhone 12. Noua serie de telefoane vor fi lansate cu schimbari care ii vor da pe spate pe fanii companiei Apple care asteapta cu nerabdare lansarea lor.

iPhone 12 ecrane schimbari

iPhone 12. Va spuneam astazi ca Apple nu a invatat nimic din esecul anului 2018, si ca va lansa telefoane iPhone 11 care vin fara prea multe noutati importante pentru fanii ce asteapta inovatii si schimbari radicale. Ei bine, iata ca tot astazi aflam si cateva detalii despre telefoanele din seria iPhone 12, adica acelea care ar trebui sa ajunga in magazine in toamna anului 2020, si care se pare ca vor avea noutati pe masura asteptarilor cam tuturor fanilor.

iPhone 12. Prima schimbare importanta pentru telefoanele din 2020 are legatura cu ecranele, deoarece Apple ar fi interesata sa le scada/creasca diagonalele in comparatie cu seria iPhone 11, care va fi lansata in septembrie 2019. Mai exact, iPhone 12 ar urma sa fie lansat cu un ecran OLED care are diagonala de 5.4 inch, in timp ce iPhone 12 Max ar urma sa fie lansat cu un ecran OLED care are diagonala de 6.7 inch, cresteri substantiale fata de modelele din 2018 si 2019.

iPhone 12. Noile Ecrane aduc SCHIMBARI ce te vor DA PE SPATE

iPhone 12 ecrane schimbari diagonala

iPhone 12. Vorbim despre 0.4 inch in minus la diagonala fata de iPhone XS/11 si 0.2 inch in plus la diagonala fata de iPhone XS/11 Max, si desigur ca pentru modelul mai mic va fi in final schimbarea cea mai mare. De ce ar vrea Apple sa faca iPhone 12 mai mic decat iPhone XS/11 nu stie nimeni deocamdata, insa poate ca asa ar incerca sa-i mai impace pe cei care asteptau un iPhone SE, care nu va mai veni, si care ar putea fi atrasi spre acest mode.

iPhone 12. Conectivitatea 5G va fi o alta functie importanta pentru telefoanele care vor fi lansate in 2020 de catre compania Apple, Qualcomm urmand a furniza modem-urile care vor fi folosite pentru dispozitive. Ceea ce se pregateste Apple sa faca pentru seria iPhone 12 este cu siguranta complet neobisnuit, si ar fi ceva ce ar lua prin surprindere foarte multa lume, dar asa reusesti sa atragi atentia, cu schimbari neasteptate de strategie.

iPhone 12. Separat de aceste modele, inclusiv un succesor pentru iPhone XR este pregatit si in 2020, nu doar in 2019, telefonul urmand a avea un ecran OLED cu diagonala de 6.1 inch, dar fara conectivitate 5G.